Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Putki Los Angelesin ja Helsingin välillä

by

Eilen seisoin taas LAX-kentän lähtevien aulassa, on ollut aika sanoa hyvästit veljelleni joka on ollut luonamme viimeisen viikon ajan. Tuo ihana kamala lentokenttä, tuo mukanaan rakkaita ihmisiä mutta vie heidät myös pois luotamme.

Tulen tunteelliseksi kun katson saapuvia ihmisiä, mitä tunteiden kirjoja kentällä oikein näkee. Halauksia ja kyyneleitä, pitkä putki josta putkahtelee ihmisiä, jokainen odottaa tuttuja kasvoja. Samalla tavoin lähtevien aulassa, moni toivoo ajan pysähtyvän, ettei vielä tarvitsisi lähteä. Muistan itsekin ne hetket kun mieheni kanssa vielä seurustelimme, kun ajoimme kohti kenttää ja mietin hetkeä kun minun olisi lähdettävä kohti turvatarkastusta ja jätettävä toinen porttien toiselle puolelle.

Eilen toivoin että saisin pitää veljeni täällä vielä hetken pidempään, että voisimme vielä hetken viettää aikaa yhdessä. On surullista vilkuttaa ja jatkaa matkaa autolle, Warren kainalossa kotia kohdin. Olemme kuitenkin onnekkaita että saimme toisen luoksemme edes lyhyeksi aikaa. Huhtikuussa mietimme pientä Suomen lomaa, silloin on meidän vuoromme putkahtaa Suomen päässä ulos putkesta rakkaiden luokse.

No tags 13
2 Responses
 • J
  February 5, 2019

  Moikka Marika! Allekirjoitan niin koko tekstisi! Asun itse Kanadassa, ja lentokentistä on tullut kyllä niin ihania-kamalia paikkoja – joka toinen kerta on käytännössä ihanaa, kun saa hakea jonkun tai itse matkaa Suomeen tapaamaan läheisiä ja joka toinen kerta on kamalaa, kun pitää sanoa heipat joko täällä tai Suomen päässä. Yllätyin kuinka ristiriitaisiksi paikoiksi lentokentät ovatkaan tässä vuosien varrella muodostuneet. Ennen pelkästään rakastin niitä, koska niihin liittyi pääosin loma/reissumuistoja 🙂 Kiitos kivasta blogista! Sinulla on ihanan vaihtelevaa sisältöä 🙂

  • Marika
   February 8, 2019

   Voi kiitos paljon!!! ja itsellä oli aivan sama, ennen rakastin lentokenttiä! Hassua miten ajatus paikasta muuttuu kun siihen liittyy erilaisia fiiliksiä asuinpaikan takia. Terkkuja sinne Kanadaan!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *