Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

24 HOURS IN NEW YORK CITY

by

Viime viikon lumimyrsky vaikutti lentoihin koko itärannikolla. Itse olin myös matkalla New Yorkiin mutta pysähdyimme Minnesotassa, jonne jäimme lopulta yön yli. Kaikki New Yorkin kentät suljettiin ja seuraavana päivänä kentät heräsivät uudestaan eloon kaaoksen jälkeen. Paljon jumiin jääneitä matkalaisia, koneita väärällä puolella maata ja hillitön määrä lunta. Uusi yritys tällä viikolla ja onneksi pääsin vihdoin Nykkiin saakka, vaikka hieman kyllä pelotti kun säätila lupasi lisää lunta.

24 tuntia on loistava aika Manhattanilla, meillä oli hotelli Midtownissa josta pääsee liikkumaan todella helposti joka suuntaan. Itsellä tulee helposti käveltyä parikymmentä korttelia, mutta välillä hyppään metroon joka helposti ja nopeasti vie vaikka toisella puolella Manhttania. Ensimmäisenä iltana käväisin Greenwich Villagessa Sockerbit-karkkikaupassa täydentämässä suklaavarastoa ja Bryant Parkin Whole Foodsin kautta takaisin hotellille.

Seuraavana aamuna yritin nukkua pidempään, sillä edessä oli myöhäinen iltalento takaisin San Franciscoon. Kymmenen jälkeen suuntasin Manhattanin eteläkärkeen jossa sijaitsee The Oculus, upea arkkitehtuurinen taidonnäyte, juna-asema sekä ostoskeskus. Jatkoin matkaa Sohoon ja Sezane-kauppaan jossa olen jo pidemmän aikaa halunnut käydä. Aivan kuin pieni pala Pariisia keskellä New Yorkia, kaupan sisustus oli niin kaunis ja olisin voinut viettää siellä useamman tunnin.

Hyppäsin vielä metroon ja päätin lähteä käymään Metissä, Metropolitan Museum of Art, joka sijaitsee Central Parkin vieressä. Vaikka Nykissä olen käynyt useamman kerran, jostain syystä tämä upea museo on jäänyt kokonaan minulta välistä. Edgar Degasin balettitanssijat olivat omat suosikkini museosta. 1000 5th Ave, New York, NY 10028.

Lopulta kävelin vielä 80-kadulta koko matkan 45-kadulle auringon paistaessa ja hotelliin päästessä jalat olivat jo aivan poikki. Tehokas päivä ja todella paljon tuli nähtyä lyhyessä ajassa.

Sezane, 254 Elizabeth St
New York, NY 10012

No tags 6
4 Responses
 • Jenni
  January 12, 2018

  Kauniita kuvia ja todellakin tehokas 24 tuntia! New Yorkissa näkee todella paljon nimenomaan kävelemällä paikasta toiseen, siellä kun on niin paljon kaunista katseltavaa eikä onneksi suurta eksymisen vaaraa! 😀 The Met kuuluu myös omiin suosikkeihini. Ihanaa alkanutta vuotta ja turvallisia lentoja. <3

  • Marika
   January 16, 2018

   Kiitos! ja täytyy myöntää että jalat olivat aika poikki seuraavana päivänä kaikesta kävelystä 😀 Nykissä ei tekeminen ainakaan lopu kesken, talvella sää vain yrittää hidastaa hieman matkaa.

 • Jade
  January 12, 2018

  Oi Oi kuvissasi tuttuja paikkoja ja jopa tuttu hotelli 😊 Aina niin mahtava New York ❤️ Tästä onkin hyvä lähteä suunnittelemaan omaa matkaa sinne.

  • Marika
   January 16, 2018

   Nykki on kyllä mahtava ja tuntuu että aina löytyy lisää tekemistä ja uusia alueita tutkittavaksi. Kevättä odotellaan jo, sillä pakkaset eivät ole niin omaan mieleeni reissatessa. 😀

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *