Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

5 SYYTÄ MATKUSTAA LOS ANGELESIIN TALVELLA

by

Los Angeles on loistava matkakohde myös talvikuukausina. 5 syytä miksi sinun kannattaa tulla tänne ennen joulua.

  1. Sää. Kesän hellelukemat ovat mennyttä ja ilma on todella paljon raikkaampi. Yölämpötilat pysyttelevät kymmenen asteen tienoilla ja päivisin päästään kahdenkymmenen paremmalle puolelle. Lunta ei koskaan sada ja säätä voisi verrata esimerkiksi Etelä-Espanjaan. Yleensä joulun jälkeen alkaa sateisempi kausi, mutta erityisesti loka-marraskuu ovat vähäsateista jaksoa.
  2. Aurinko. Vaikka paikalliset vetävät villapaidat päälle ja uggit jalkaan, se ei tarkoita että täällä olisi oikeasti yhtä kylmä. Yleensä vain nautimme siitä, että pitkän hellejakson jälkeen saamme vihdoin pukea jotain muuta kuin t-paidan päällemme. Ruskettuminen onnistuu hyvin keskipäivällä ja aurinkorasva tulee silti vielä tarpeeseen. Paras onkin pukeutua niin että mukana on niin t-paitaa kuin villapaitaa, sillä auringonlaskettu erityisesti meren äärellä tulee viileää.
  3. Vähemmän turisteja. Suuntaat sitten Disneylandiin (vältä silti viikonloppuja) tai Griffith Parkin näköalatasanteelle, niin ihmisiä on vähemmän liikenteessä.
  4. Juhlapyhät. Ennen joulua pääsee viettämään ihania juhlapyhiä, Halloween, Thanksgiving sekä erilaiset jouluparaatit ovat ihania ja niin amerikkalaisia.
  5. Alennusmyynnit. Black Friday sekä ennen joulua alkavat alennusmyynnit, kyllä kiitos! Shoppailuhulluille täältä löytyy aivan kaikkea.
No tags 0

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *