Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

9 YEARS AGO

by

Täytyy myöntää että viimeiset pari vuotta olen sanonut kaikille että koiramme ovat 8-9-vuotiaita. Muutama päivä sitten aloin laskemaan vuosia ja en voinut uskoa että eihän tuo luku pidä ollenkaan paikkaansa ja kiiruhdin katsomaan Cocon passia. Syntynyt vuonna 2007!  Siis mitä, tämä tarkoittaa sitä että koirat ovat 11-vuotiaita. Tämä koiramamma on totaalisesti unohtanut missä vuodessa sitä oikein mennään ja uskotellut itselleen että koirat ovat ikinuoria, aivan kuin itsekin.

Ensi kuussa tulee täyteen 9-vuotta siitä kun tapasin mieheni Lontoossa. Melkein kymmenen vuotta siitä kun elämäni otti aivan uuden suunnan ja hyppäsin koneeseen tänne Amerikan puolelle. Vuosien aikana olemme kasvaneet yhdessä ja käyneet läpi vuoristoradan niin ylä-kuin alamäet. Meillä näytetään tunteet ja kummatkin ovat temperamenttisia sekä kovapäisiä. Jokin maaginen voima on pitänyt meidät kuitenkin yhdessä ja joka päivä en voisi olla onnellisempi siitä, että saan jakaa elämäni tämän miehen kanssa. Usein sanotaan että vastakohdat vetävät puoleensa, mutta meillä kummallakin on hyvin samanlainen ote elämään ja olemme kunnianhimoisia ja valmiita tekemään töitä saavuttaaksemme mitä haluamme. Haluamme myös elää mahdollisimman terveellisesti ja erityisesti mieheni rakastaa treenaamista ja jujitsua.

Tuntuu että olimme kuin lapsia kun tapasimme vuonna 2009 ja kummatkin vielä koulussa ja miten vuosien saatossa olemme kummatkin saaneet uran ja hyvän elämän täällä Kaliforniassa. En malta odottaa tulevia vuosia ja mitä kaikkea saamme kokea yhdessä.

No tags 9

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *