Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

AIKAEROSTA SELVIYTYMISTÄ VAUVAN KANSSA

by

Saavuimme takaisin kotiin keskiviikko iltana. Kaksi ensimmäistä yötä olemme heränneet yhden maissa ja olleet hereillä muutaman tunnin leikkimässä. Uudestaan hereillä taas viiden ja kuuden välillä ja nukkuneet sitten kahdeksaan saakka. Päiväunet olen pitänyt samassa aikataulussa kuin normaalisti, mutta vikoilta päikkäreiltä Warren on todella hankala saada ylös. (Neljä meillä iltapäivällä, on juuri syvintä uniaikaa Suomessa.)

Suomeen mennessä selvisimme aikaerosta todella helpolla, mutta takaisin kotiin tullessa Warren on selvästi enemmän sekaisin siirtyneistä aikavyöhykkeistä. Suomessa olimme myös heti alusta saakka kiireisiä ja menossa pitkin päivää, mikä auttoi todella paljon siihen että saimme nukuttua paljon paremmin. Täällä liikumme myös autolla, jolloin hän nukahtelee pitkin päivää mini torkuille, toisin kuin Suomessa rattailla liikkuessa julkisissa hän ei malttanut ollenkaan nukkua.

Onko aikaerosta selviytymiseen pienen ihmisen kanssa mitään salaisuutta? Paras on pitää toinen kiireisenä pitkin päivää ja yrittää pysyä tutussa rytmissä, olen myös huomannut että hyvä lähteä ulos kotoa, jolloin väsymys myös vähän helpottaa. Mutta todellisuus on se, että kyllä siihen useampi päivä menee että vanha tuttu rytmi tulee takaisin, varsinkin jos hypitään 10 tuntia edestakaisin.

Matkustaminen myös aivan pienen vauvan kanssa on todella paljon helpompaa, kun muutenkin herätään useamman kerran yössä. Heti kun vauva alkaa olla vanhempi aikaero iskee vielä kovemmin vastaan, kun pieni ei voi ymmärtää miksi on pimeää ja äiti yrittää pitää toista sängyssä kun haluaisi päästä vain leikkimään.

Toivotaan että viikonlopun yli Warren pääsisi takaisin vanhaan tuttuun rytmiin ja itsekin saisin nukkua pidempiä unia.

No tags 8

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *