Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ALOHA!

by

Kello on kaksi iltapäivällä ja olen juuri herännyt yöunilta. Viime yönä lensin takaisin kotiin Havaijilta ja laskeuduimme Los Angelesiin puoli kuudelta aamulla. Vietin 24 tuntia Big Islandilla ja vaikka olen ennenkin ollut tällä samaisella saarella, niin uusi hotellimme jossa yövymme on kyllä aika upea paikka. Konan kansainväliselle lentokentälle saapuessa on fiilis kuin palaisi lentomatkustamisessa 20-vuotta taakasepäin. Portaita alas lentokoneesta ja koko kenttä on yhtä suurta avointa tilaa ilman kattoa. Kuskimme ajeli pimeässä kohti hotellia ukulele viereisellä penkillä hyräillen kaunista Havaijilaista musiikkia ja olo oli kuin keskellä elokuvaa.

Aikaeron takia (kolme tuntia vähemmän kuin Los Angeleissa) herään saarilla aina samaan aikaan auringon kanssa. Mikä olisikaan ihanampi tapa lähteä tutustumaan hotelliin kun muut ihmiset ovat vielä nukkumassa ja tuntuu että olisin ainut asukas koko paikassa. Kierrän ympäri jättimäistä aluetta ja minua naurattaa sillä paikka on kuin mini-Disneyland. Respassa sain käteeni kartan alueesta ja ilmastoitu juna kiertää hotellialuetta. Palmuja toisensa perään ja kun kierrän allasalueen toiselle puolelle puutarhuri huikkaa minulle että delfiineitä ruokitaan juuri ja kiirehdin katsomaan näitä ihanuuksia. Yleensä en ole kovinkaan innoissani jos näitä kauniita otuksia pidetään pienissä tiloissa, mutta ainakin nämä tuntuivat olevan varsin tyytyväisiä oloihinsa sillä mukana uiskenteli kaksi vauva delfiiniä ja iloisina ne hyppelivät altaista toisiin.

Kävelen pitkin kivikkoista rantaa joka on tunnusmerkki Konalla tulivuoren takia. Saarelta löytyy monia eri ilmastovyöhykettä ja kasvisto vaihtelee saaren eri puolilla. Pysähdyn kun huomaan yllättäen isoja merikilpikonnia ja en voi uskoa silmiäni sillä ensimmäistä kertaa elämässäni näin niitä luonnossa. Jotenkin niin uskomaton fiilis mitä kaikkea upeaa luonto voikaan meille tarjoilla. Jään loikoilemaan muutamaksi tunniksi aurinkoon ja nauttimaan kauniista aamusta.

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *