Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ANANASTA PIZZAAN?

by

Juttelimme miehen kanssa eilen illalla pizzoista, itse rakastan ananasta pizzassa. Toinen ei voi ymmärtää miten ihmeessä pizzaan pitäisi sotkea jotain makeaa hedelmää. Laitoin ryhmäviestissä kavereilleni saman kysymyksen ja yksi ystävistäni vastasi; It’s a debate that is dividing our country down the middle. Minusta mielenkiintoista miten ihmisillä voi olla niin vahva mielipide tästä hedelmästä. Toinen kaverini taas on kasvanut Havajilla ja hänelle kinkku-ananas pizza on aivan normaalia herkkua. Kysyin onko katkarapu ja tonnikala tuttuja pizzan täytteitä ja tässä vaiheessa kaikki olivat kummissaan. Pizzaan katkarapuja? Kuulostaa hyvälle mutta kukaan ei ollut ikinä maistanut tätä.

Kävelin eilen illalla kaverini kanssa Farmers marketille ja kerroin miten olin tehnyt pizzan kotona johon laitoin jauhelihaa sekä ananasta muiden täytteiden lisäksi ja hän useaan kertaan kysyi, että siis jauhelihaa pizzaan? Itseä nauratti koska asia, joka on niin normaali Suomessa kummastutti täällä syntynyttä ystävääni niin paljon. Muita joille ananas maistuu pizzassa?

Lululemon trikoot ja toppi

No tags 0
15 Responses
 • jepjep
  March 23, 2018

  Ananas kuuluu ainakin Hawaii-pizzaan, piti siitä tai ei. Itse tykkään laittaa muihinkin pizzoihin, sillä se tasapainottaa suolaista ja makeaa. Mutta nyt ihmetyttää että montakos täytevaihtoehtoa Amerikassa on pizzoihin jos katkaravut ja jauheliha ovat noin järkytystä aiheuttavia?? 😀

  • Marika
   March 27, 2018

   Heh kopsasin Dominos pizzapaikan sivuilta ja kyllä niitä täytteitä löytyy, heh ilman vain sitä katkarapua.
   Bacon
   Beef
   Ham
   Italian Sausage
   Pepperoni
   Philly Steak
   Premium Chicken
   Salami
   Non-Meats
   American Cheese
   Banana Peppers
   Black Olives
   Cheddar Cheese
   Cheese
   Diced Tomatoes
   Feta Cheese
   Green Peppers
   Hot Sauce
   Jalapeno Peppers
   Mushrooms
   Onions
   Pineapple
   Roasted Red Peppers
   Shredded Parmesan
   Shredded Provolone Cheese
   Sliced Provolone
   Spinach

 • Sape
  March 24, 2018

  Ehdottomasti maistuu! Tuo ihanaa raikkautta, varsinkin jos pizza on muuten kovin tuhti.

  • Marika
   March 27, 2018

   Niin samaa mieltä!

 • Nina
  March 24, 2018

  Ehdottomasti ananas kuuluu pizzaan! Pizza ei oo pizza ilman ananasta 😀

  • Marika
   March 27, 2018

   Samaa mieltä, en ymmärrä miten miehen mielestä tämä on jotenkin niin outoa.:D

 • Nelli
  March 24, 2018

  Jos juuri tämä aihe kiinnostaa, niin netflixissä on sellainen ruoka-aiheinen sarja kun Ugly delicious siinä keskutellaan juuri tästä aiheesta 🙂

  • Marika
   March 27, 2018

   Eikä, kiitti vinkistä pakko katsoa!

 • henna ohtonen
  March 24, 2018

  Ananas on ehdoton pizzassa. Suolaista ha makeaa sulassa sovussa,avot!

  • Marika
   March 27, 2018

   Niin totta, ihan paras yhdistelmä!

 • Jenni
  March 26, 2018

  Ananas on kyllä must pizzassa! Haluan aina pizzaani raikasta ananasta 🙂 Mutta en voi ymmärtää esim. banaania tai persikkaa pizzassa vaikka niitäkin näkee. Tosi kiva tällainen postaus. En olisi arvannut että jauheliha ja katkarapu herättää siellä kummastusta, kun ne täällä on niin perusjuttuja pizzan päällä 😀

  • Marika
   March 27, 2018

   Joo persikka ja banaani kuulostaa kyllä hassulta, varmasti sama kuin kavereiden mielestä tuo katkarapu. 🙂 Muistan kuin italialainen kaverini söi aina onnessaan maissipizzaa ja itsestä sekin kuulosti silloin oudolta. Ja ihana kuulla että tällaiset postaukset toimivat, ehdottomasti pitää kirjoitella lisää aina eroja.

 • Vilma
  March 27, 2018

  Ananas ja sinihomejuusto, täydellinen combo pitsassa! Myöskään mun poikaystävä ei tunnu tätä ymmärtävän, niin pitsan jakaminen on tuottanut vähän hankaluuksia..

  • Marika
   March 27, 2018

   😀 Itse sinihomejuusto ei ole koskaan oikein päässyt lemppariksi, mutta mieheni taas rakastaa sitä yli kaiken. Pizzaan se kyllä sopii todella hyvin.

 • Noname
  April 14, 2018

  Ananas kuuluu pizzaan, ja mieheni lempipizza on ham, pineapple and jalapeno, ja tästä yhdistelmästä tykkään itsekin, mutta nykyään siedän vähemmän tuota jalapenoa jostakin syystä. Mielestäni tonnikala ei kuulu pizzaan, ja katkarapu on myös vähän siinä ja siinä, vaikka aikoinaan Suomessa asuessani ne tuntuivat ihan luonnollisilta päällyksiltä pizzaan. Jauheliha kuuluu ns. “perinnepizzaan”, jota tehtiin kotona joskus 1970-1980 -luvuilla. Teen tätä pizzaa vielä nykyäänkin silloin tällöin.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *