Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BASE TRANSFER

by

Aloitin postauksen kirjoittamisen viime viikolla ja nyt pääsen vihdoin jatkamaan tätä…Tänään sain uutisia jotka vaikuttavat elämääni tänä talvena.

…Istun taas koneessa kohti kotia. Täytyy myöntää että tämä kesä oli rankempi kuin edellinen kesä. Tuntuu että olen ollut koko ajan menossa joko töihin tai odottanut lentoa kotiin. ‘Commuter life’ alkaa tuntia uuvuttavalta ja haaveilen vain omasta kodista. Kotona olen istunut lähinnä aivottomana sohvalla ja tällä viikolla pääsin ensimmäistä kertaa vihdoin pilatekseen. Iloitsin myös siitä että sain ostettua kukkia kotiin, sillä yleensä en kauppareissulla ole edes miettinyt kukkia, vaan lähinnä eväiden pakkaamista ja seuraavaa kolmea päivää jotka täytyy olla töissä.

Seuraavasta suuresta siirrosta lokakuulle saan tietää tämän kuun lopussa. Minulla on niin varpaat ja sormet ristissä ja toivon, että vihdoin olisi minun vuoroni päästä Los Angelesiin. Olen myös miettinyt toisena vaihtoehtona San Franciscoa, mutta en tiedä kuinka paljon tämän kaupungin sää vaikuttaisi töihin pääsyyn. Tuntuu että viimeisen puolitoista vuotta kaikki on ollut melkein kuin tauolla ja olen vain odottanut että saisin elämäni takaisin…

Päätin että kakkosvaihto olisi Los Angelesin jälkeen San Francisco, tänä aamuna sain sähköpostin että en päässyt Losiin, tälläkään kertaa, mutta lokakuussa aloitan San Franciscossa. Lentoaika töihin lyhenee puolella ja lennot ovat huomattavasti erilaisempia kuin Salt Lake Cityssä. Tämä on myös yksi pienimmistä paikoista jossa meillä on pääpaikka. Toivon niin että lyhyempi matka töihin auttaisi hiukan tätä työmatka-asiaa. Samalla kertaa olen hieman surullinen sillä puolentoista vuoden aikana Salt Lake Cityssä olen saanut upeita ystäviä jotka nyt jäävät eri kaupunkiin, mutta samalla kertaa todella innoissani uudesta, sillä en tiedä San Franciscosta vielä ketään. Uusi suurempi siirto tapahtuu taas helmikuussa, jolloin taas toivotaan uudestaan että Los Angeles avaisi vihdoin ovet minulle. Siihen saakka San Francisco on varmasti vallan mainio paikka Salt Lake Cityn jälkeen.

 

No tags 2
1 Response

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *