Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BEACH GLAMPING

by

Viime viikonlopun vietimme San Clementenissä söpössä pienessä vintage asuntovaunussa. The Holidays camping paikka on todella suosittu ja buukattu yleensä todella pitkälle etukäteen. Varasimme paikan jo heti joulun jälkeen ja useimmat viikonlopput olivat jo täynnä pitkälle kesään. Tämä oli myös ensimmäinen kerta kun olimme Warrenin kanssa yötä muualla kuin kotona ja oli hyvää harjoitusta tulevalle Suomen reissulle.

Paikasta löytyy petivaatteet, rantapyyhkeet, talouspaperit, astiat jne. mikä helpottaa todella paljon pakkaamista ja mukaan tarvitsee oikeastaan vain ruuat ja juomat. Sopii siis täydellisesti myös heille jotka haluavat kokea Kalifornia camping-fiiliksen, mutta lentävät paikalle jostain kauempaa.

Asuntovaunut sijaitsevat San Clementen leirintäalueella (noin tunnin matkan päässä Losista) ja muutaman kymmenen metrin päästä asuntovaunuista löytyvät myös suihkut ja vessat. Ranta on myös aivan vieressä ja sinne johtaa jyrkkä mäki alas. Tämä paikka on kuuluisa hyvistä aalloista ja C viihtyi surffaamassa useamman tunnin delfiinien keskellä, on kyllä uskomattomalta että luonnossa täällä on näitä upeita otuksia.

Ihan super kiva paikka jos kaipaa jotain erilaista hotellimajoituksen sijaan ja enemmän sitä oikeaa vanhanajan tunnelmaa.

No tags 11
3 Responses
 • Sanna I Seven Seas
  April 2, 2019

  The Holidays camping kuulostaakin jo aivan ihanalle paikalle – ja näyttää! Mahtavia kuvia teidän perheestä. Näytätte niin onnellisilta! <3
  Oli pakko käydä katsomassa oisko campingissä tilaa, kun me tullaan 😉

  • Jade
   April 3, 2019

   Voih niin idyllisen näköinen paikka 🤗 Ja just kuin elokuvista suoraan 😍😍

 • Karoliina
  April 6, 2019

  Voitko tehdä postauksen sun suosikki netflix sarjoista/leffoista :)?

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *