Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BOSTON-Little Italy

by

Boston on ehdottomasti kävelijöiden paratiisi verrattuna moneen muuhun Pohjois-Amerikan kaupunkiin. Kaupunki on helppo saada haltuun ja kilometrejä tulee useampi päivän aikana aivan huomaamatta. Tässä kuussa sää on ollut ihan uskomaton ja aurinko on paistanut kirkkaalta taivaalta ja olen saanut nauttia Uuden-Englannin syysloistosta. Tämä on myös yksi suosituimmista vuodenajoista matkustaa Bostonin suunnalle. Viime viikolla kävelin reilut kymmenen kilometriä ja eilen 7 kilometriä ilman sen kummempia suunitelmia.

Little Italy joka sijaitsee North Endin-kaupunginosassa on aivan kuin oma pieni maailmansa Bostonissa. Pienet kadut ja italialaiset ravintolat tuovat ihanan tunnelman paikalle. Meillä oli kaverin kanssa päämääränä käydä Mikes Pastry leipomossa joka on yksi kuuluisimmista paikoista cannolin valmistukseen. Makuja löytyy kymmeniä ja toin miehelle kotiin muutamia erilaisia maistettavaksi. Leipomossa voi maksaa vain käteisellä ja jono on yleensä aina pitkä.

Samalla alueella sijaitsee myös historiallisia nähtävyyksiä ja täytyy myöntää että Amerikan historia ei ole kyllä vahvimpia puoliani,  Paul Reveren-talo sekä Old North Church saivat ystäväni innostumaan ja itse luin näistä vasta jälkeenpäin netissä.

2 Responses
 • Jenni
  October 23, 2017

  Aivan mielettömän kauniita kuvia Bostonista <3 Taas yksi kohde Amerikassa, jossa on päästävä käymään 😀 Olen lukenut paljon kirjoja, jotka sijoittuvat Bostoniin, jolloin mielenkiinto jo heräsi kaupunkia kohtaan. Sinun hehkutuksen jälkeen on kyllä päästävä vierailemaan siellä ehdottomasti!

  • Marika
   October 26, 2017

   Boston on kyllä upea, jotenkin niin erilainen kuin taas mikään muu kaupunki täällä jossa olen käynyt. Ja todellakin, ehdottomasti listalle!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *