Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

CALIFORNIA COOL

by

California Cool-sisustus suuntaus muistuttaa joltain osin skandinaavista sisustusta, vaaleita sävyjä sekä paljon puuta, mukana on kuitenkin hieman rennompi ja boheemimpi fiilis. Itse olen sisustustanut viime kuukausina kotia silloin, kun oikean tyylisiä tavaroita on sattunut eteen. Vielä haaveilen antiikkisesta vaaleasta lipastosta makuuhuoneeseen ja kauniista nojatuolista olohuoneeseen. Tuntuu että sisustaminen on pieni ikuisuusprojekti jota ikinä ei saa päätökseen. Oma suosikkini sisustamiseen on Pottery Barn, Home Goods sekä vanha kunnon Craiglist- josta löytyy välillä hyviä juttuja käytettynä.

Olen myös pidemmän aikaa etsinyt seinälle olohuoneeseen taulua tai julistetta jonka saisin laitettua kehyksiin. Vihdoin minted-sivustolta löytyi ihana surffikuva joka sai mieheltä myös hyväksynnän ja pääsin eilen hakemaan Ikeasta siihen kehyksen. Lupaan kuvailla kotia jossain vaiheessa kun saan sitä enemmän valmiiksi, nyt kuitenkin siivoamaan sillä isäni saapuu meille tänään lomalle.

No tags 1
4 Responses
 • Sape
  November 10, 2017

  Rakastan tätä tyyliä ja oma kotini muotoutuu myös pikkuhiljaa sitä kohti. 🙂 Odotan kuviasi! 😉

  • Marika
   November 12, 2017

   Löydän aina netistä niin ihania juttuja, mutta kaikki maksaa niin paljon 😀 haha ihana pitkä tyyny sänkyyn reilu 100 dollaria 😀 Ja jossain vaiheessa tosiaan kun saan tauluja seinälle niin pitää ottaa muutama kuva 😀

 • Jade
  November 11, 2017

  Odotan innolla kuvia kauniista kodistasi 😊 Ihanaa aikaa Isin kanssa 🙂

  • Marika
   November 12, 2017

   Kiitos Jade!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *