Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

CALIFORNIA DREAMING MURAL

by

3485 La Cienega Blvd, Los Angeles, CA

Tällä viikolla olen shoppaillut vauvan vaatteita kesäaleista. Oikeasti miten ihania juttuja täältä oikein löytyy ja tekisi mieli ostella kaikkea ihanaa. Erityisesti harmaat, sinisen eri sävyt sekä valkoiset vaatteet ovat mieleeni. En juuri välitä kuvioista tai teksteistä vaatteissa. Gapin, Ralph Laurenin sekä ranskalaisen Jacadin alet olivat aika uskomattomia. On myös hassua että vaikka vauva syntyy marraskuun alussa, niin talvivaatteiden ostoa ei tarvitse ollenkaan miettiä kun lämpötilat ovat päivisin noin 15-20 asteen tienoilla

Olen alkanut suunnitella baby shower-juhliani ystäväni ja anoppini kanssa. Halusin olla itse mukana suunnitelmissa sillä rakastan juhlien järkkäämistä. Juhlat pidetään syyskuun loppupuolella ja olen koonnut registry-listaa mitä kaikkea tämä vauva oikein tarvitsee. Hyviä vinkkejä otetaan ehdottomasti vastaan! Baby shower juhlat ovat Jenkeissä todella iso juttu ja niihin kutsutaan suku-sekä ystävät. Jotkut pitävät juhlat johon kutsutaan sekä miehet että naiset, mutta itse haluan kokoontua vain naisten kesken. Olen myös jutellut ystävien kanssa eri rattaista-ja turvaistuimista ja täällä ykkösenä tuntuu olevan rattaat, joihin turvaistuimen saa klikattua suoraan kiinni. Vaunuja näkee todella vähän Suomeen verrattuna ja rattaissa täytyy ottaa aivan eri asioita huomioon kun autolla liikutaan niin paljon.

Olen käynyt raskausajan treeneissä ja minulla on ollut muutenkin todella hyvä olo ilman kipuja. Toivon niin että tämä jatkuu vielä pitkään, ilman suurempia särkyjä ja olen ottanut kaiken irti tästä ajasta.

Kuvat: Mira Hautajoki

No tags 2
6 Responses
 • Emilia
  July 21, 2018

  Hei, tällä toinen ulkosuomalainen mamma, minulla on jo melkein vuoden vanha vauva. Mahtavaa, että voit hyvin! Itse voin tosi huonosti koko raskauden ajan, jopa synnytyksessä vielä oksensin 10 kertaa.

  Noista tarvikkeista, meillä oli ainakin babynest ja baby björn kantojuttu tosi tarpeelliset. Ihan pienelle suosittelen kietaisubodyja, en tajunnut itse ennen vauvaa kuinka käteviä ne ovat versus tavalliset bodyt. Samoin sitä en tajunnut kuinka nopeasti vauva kasvaa!! Eli ei kannata hamstrata hirveästi ihan pieniä kokoja, kasvu tasaantuu sitten ja vähän isommat koot ovat olleet pidemmän aikaa käytössä. Ihanaa odotusta <3

  • Marika
   July 21, 2018

   Heiii ja terkkuja! Voi vitsit, en voi edes kuvitella millaista on olla huonon olon kanssa koko ajan. Onneksi palkinto on lopussa, mutta kyllä on pitkä aika odotella olon paranemista.
   Ja tuon babynestin lisäsin registryyn! Täällä tuntuu olevan myös todella suosittu, erityisesti Dockatot-merkki. Tuntuu että ihan pieniä vaatteita meillä ei edes ole, vaan olen enemmän juuri ostanut 3kk-6 kk vaatteita. Varsinkin nuo 6 kk vaatteet tuntuvat jotenkin niin isoilta vielä, mutta ihan varmasti vauva sitten kasvaa nopeasti niihin.

 • Mari
  July 21, 2018

  Ihana seurata toisen ulkkiksen elämää ja raskautta, näytät todella onnelliselta! Itse asun Thaimaassa ja sain myös pojan (2,5v sitten) marraskuussa ja ihan erilaiset on kaikkien vauvojen tarpeet riippuen missä syntyy ja asuu. Hauska nähdä minkälaisia tarvikkeita ja vaatteita siellä suositaan 🙂

  • Marika
   July 21, 2018

   Moikka Mari ja terkkuja Thaimaaseen! Voi siellä varmasti myös aivan erilaista olla pienen lapsen äiti Suomeen verrattuna. Tuntuu että täällä isoin juttu on kaikenmaailman ihme vauvakeinut (Joissa eri heijaamisen tasoja ja ääniä) ja jotka vievät aivan järkyttävästi tilaa ja näyttävät vielä rumilta 😀 Moni on ollu sitä mieltä etten mitenkään voi selvitä ilman sellaista 😉

 • Riikks
  July 22, 2018

  Mun nyt vuoden ikäisen pojan kanssa ihan ehdottomia olivat BabyBjörnin bouncer-sitteri, missä sai vauvan viihtymään itsekseen hetken sekä perus jumppapallo, jonka päällä istumalla pystyi hyssyttelemään (tai imettämään) vauvaa vaikka tuntikausia. Toimi myös supistuskipuihin siinä vaiheessa kun kotona odotettiin sairaalaan lähtöä.

  Ääni myös tuolle babynestille ja suosittelen myös kapalopussia kokeilemaan. Hyvä rintapumppu on myös ehdoton sekä vaunut, johon saa suoraan auton turvakaukalon.

 • Heini
  July 22, 2018

  Kaikkien keinuvien ja tilaavievien härpättimien sijasta liputan kyllä kunnollisen kantovälineen puolesta. Siinä saa pitää vauvan lähellä ja omat kädet vapaina. Se yleensä rauhoittaa kiukut ja saa pikkuisen nukahtamaan rintaa vasten. Ainakin siellä teilläpäin on mm. (Baby) Tula, jolla on myynnissä ergonomisia, ihania erilaisia kantoreppuja ja myös -liinoja. Suosittelen!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *