Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

CARRIEN RAPPUSET JA FRENDIEN TALO

by

Täytyy myöntää että sillä hetkellä kun googlasin koska Sinkkuelämää-sarjan viimeinen jakso oikein tuli ulos, niin tunsin itseni vanhaksi. 2004, apua siitähän on jo ikuisuus ja tuntuu että se oli vasta muutama vuosi sitten! Vuosista huolimatta oli ihana päästä fiilistelemään ensin Frendit-sarjan taloa ja kävellä sieltä muutama kortteli Carrien kuuluisille rappusille. Kummatkin talot sijaitsevat West Villagessa, joka on suosikki alueitani New Yorkissa. Rauhallisempaa ja idyllisempää, ilman valtaisia turistimassoja.

Vietin taas Nykissä muutaman päivän, ilma oli tällä kertaa uskomattoman kylmä ja kova tuuli tuntui menevän kerroksien läpi. Uskaltauduin hetkeksi ulos kuvailemaan, mutta lämmin hotellihuone veti pidemmän korren tällä kertaa. Nämä kaksi kohdetta kannattaa ehdottomasti laittaa listalle jos Nykin reissua on suunnitteilla.

Frendit talo, 100 Bedford StCorner GroveNew York, NY 10014-5304

Carrien talo, 66 perry street Greenwich Village

 

6 Responses
 • Jade
  January 16, 2018

  Ihanat paikat 😊 Tuonne Carrien talolle olen ollut menossa muutaman kerran mutta ajanpuutteen takia on jäänyt menemättä. Ensi kerralla menen varmasti.

 • Jade
  January 16, 2018

  Hauska muuten tuo pöllö tuolla katolla ensimmäisessä ja kolmannessa kuvassa 😄

 • Minna
  January 17, 2018

  Mitä tossa Carrien talon ikkunassa olevassa kyltissä lukee? Shame on you something something…? 😀 Ois kyllä melkoista asua tuossa, illalla unohtuu verhot auki kun kulkee alusvaatteisillaan suihkuun ja siinä samalla tulee ikuistetuksi parin SATC-fanin kameraan haha!

  • Marika
   January 17, 2018

   Shame on you Trump. Noissa ikkunoissa on aina ollut jonkinlaisia poliittisia kannanottoja. Ihmiset tuossa talossa ovat kyllä todella kyllästyneitä turisteihin ja sen takia siinä on tuo este portaille myös. 😀

 • Lone Star
  January 17, 2018

  Viimeisessä kuvassa joku taitaa katsoa kuvaajaa, vai valehtelevatko silmäni 🙄?

 • Milliiii
  January 20, 2018

  Saako esittää postaustoiveen? 🙂 Nyt kun olet aika pikään toiminut lentoemmännän työssä, niin olisi kiva kuulla kuulumisia miltä työ tuntuu nykyään! Onko työ erilaista kun odotit? Näetkö itsesi siellä 5 vuoden päästä? Mikä parasta, mikä ikävintä? Miten saa arjen sujumaan “joustamattoman” työn kanssa jossa varmasti jatkuvasti tulee muutoksia? Mitkä ovat olleet lempparikohteita?

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *