Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

CHURRO BOROUGH

by

Minulla on ollut jo pidemmän aikaa pakko päästä-listalla tämä Los Felizin kaupunginosassa Los Angelesissa sijaitseva jäätelöpaikka, jossa jäde laitetaan tuoreen churron väliin. En tiedä voisiko mitään parempaa oikeastaan yhdistää, lämmin tuore churro sekä jäätelö, aika loistava pari. Pidimme miehen kanssa oikean herkuttelupäivän sen jälkeen kun pääsin töistä, ajoimme ensin Sockerbit-skandikarkkikauppaan ostamaan pussillisen irtokarkkeja ja tämän jälkeen jäätelölle. Ilma on ollut täällä uskomattoman hiostava ja lämpötilat ovat kohonneet yli 30-asteen, syyskuu on ehdottomasti kuumin kuukausi Los Angelesissa kun kaikki odottavat jo syksyä. Maanantaina vietetään Labor-dayta ja itsekin pääsen nauttimaan pitkästä viikonlopusta kotona, ihana saada ottaa rennosti pitkästä aikaa, ennen kun pidempi työputki on taas edessä.

Osoite: 1726 N Vermont Ave
Los Angeles, CA 90027

No tags 1
4 Responses
 • Sofia
  September 7, 2017

  Just want to eat it right now. Greetings from Switzerland //Sofia (…visit my blog http://sofiacm.com for interior and style tips)

  • Marika
   September 12, 2017

   It was seriously so good! 🙂

 • Henrietta
  September 8, 2017

  Moikka Marika!

  Olen matkustamassa spontaanisti poikaystäväni kanssa Los Angelesiin ensi viikolla ja meillä ei ole vielä asuinpaikkaa loman ajaksi. Mitä aluetta suosittelisit (ei mikään hirmuisen kallis mutta kuitenkin hyvällä etäisyydellä rannasta ja nähtävyyksistä)? Meillä on auto käytössä. Olisi todella kiva, jos ehdit vastaamaan:)
  P.S. Sulla on ihana blogi!

  • Marika
   September 12, 2017

   Moikka, Anteeksi vastaaminen kesti kun olin viimeisen viikon töissä kauheassa kiireessä. Mutta itse suosittelen Redondo-Hermosa Beachin ympäristöä jos haluaa pysyä lähempänä kaikkia nähtävyyksiä tai sitten muutama päivä alempana Huntignton Beachin puolella joka on halvempi kuin esimerkiksi Santa Monica. Kannattaa miettiä mihin suuntaan halua suunnata ja mitä tehdä ettei ajamiseen mene turhaan liian kauan ruuhissa.
   Itse yrittäisin pysyä kauemapan Hollywoodista vaikka sieltä varmasti saisikin halvemmalla hotellin, mutta alue ei ole yhtään omaan mieleeni. 🙂 Toivottavasti teillä on ihana reissu ja laita kysymyksiä tulemaan jos jotain tulee mieleen!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *