Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

EATALY-LOS ANGELES

by

Ensimmäisen kerran tutustuin Eatalyyn Bostonissa, silmät onnesta pyöreinä kävelin juusto ja prosciutto-hyllyjen välissä ja ihastelin Italia-teemaista kauppaa. Samalla voi tehdä ruokaostoksia ja nauttia palan pizzaa tai muita herkkuja. New Yorkista tämä samainen kauppa/ravintola konsepti löytyy aivan Flatiron-rakennuksen vierestä ja Downtownista. Los Angelesiin Century Cityn-ostarille tämä avattiin jo hieman ennen joulua, mutta ruuhka oli aivan uskomaton ja jonossa piti odotella yli tunti ennen kuin kauppaan edes pääsi sisälle. Päätin odottaa parempaa hetkeä ja sunnuntai-aamu osoittautui mitä parhaaksi vaihtoehdoksi. (Lisänä vielä sadekuuro joka varmasti pitää ihmiset kotona.) Saimme kierrellä hyllyjä melkein ainoina asiakkaina ja maistella eri herkkuja. Eatalyssä kannattaa ehdottomasti käydä jos piipahtaa Nykissä, Bostonissa, Chicagossa tai Losissa.

  10250 Santa Monica Blvd. Los Angeles, California

No tags 1
2 Responses
 • Lilli
  March 17, 2018

  Hei!

  Olemme kesällä matkustamassa San Franciscoon häämatkalle. Osaisitko sanoa, miltä alueelta siellä kannattaisi varata hotelli tai asunto airbnb:n kautta? Olen lukenut, että keskustan seutu on siellä osittain aika levotonta. Ei haittaisi vaikka alue olisi vähän kauempana, jos se olisi rauhallista seutua ja sieltä pääsisi kuitenkin suhteellisen helposti myös keskustaan.

  • Marika
   March 23, 2018

   Moikka, itse ottaisin asuinpaikan Russian Hill asuinalueelta ja pysyisin juuri San Franciscon “sisällä”. Aikaa kuluu paljon enemmän jos lähtee esimerkiksi siltoja ylittämään. Tuolta pystyy vielä helposti kävelemään joka paikkaan ja on kalliimpi ja parempi alue. Union squaren alue on kaikkein levottomin.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *