Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ENSIMMÄISEN SYNTYMÄPÄIVÄN SUUNNITTELUA

by

Olen alkanut hiljalleen suunnittelemaan Warrenin ensimmäisiä synttärijuhlia. En tiedä miten nämä menevät Suomessa, mutta täällä yleensä ensimmäiset syntymäpäiväjuhlat ovat ne joihin panostetaan enemmän. Teemaa mietitään tarkkaan ja kaikki kootaan sitten sen ympärille. Marraskuu on vielä muutaman kuukauden päässä, mutta tiedän että nämä viimeiset kuukaudet menevät ohi vilauksessa ja haluan alkaa jo miettiä etukäteen mitä kaikkea juhliin tarvitaan. Ensin mietimme että pitäisimme juhlat kotona, mutta kun aloimme miettiä vieraslistaa niin totesimme että on helpompi pitää ne jossain muualla.

Täällä on myös monet pitävät juhlia puistoissa, joissa tilaa riittää lapsille sekä aikuisille ja meillä on vielä hiukan hakusessa minne juhlat järjestämme. Mutta sitten itse teemaan, täällä on todella suosittu kaikki 70-lukuun liittyvä, niin värien kuin tyylin osalta. Päädyimme lopulta rentoon surffi-teemaan jossa yhdistyvät Kaliforian aurinko, maanläheiset sävyt sekä 70-luku. Löysin vielä ihan super hauskan kakun, shagcake, joka näyttää aivan kuin vintage karvamatolta. 😀 Täällä myös aina annetaan yksivuotiaalle oma mini smash-cake jota saa maistella ja jonka kanssa otetaan sitten kuvia. Haluaisin tehdä kuitenkin Warrenille jonkun terveellisemmän version ilman sokeria ja löysin porkkanakakku ohjeen tuorejuustokuorrutteella.

kuvat: pinterest

No tags 5
1 Response
  • Helena
    September 10, 2019

    Tää on niin tuttua….sen vähän kun ennätin asua Miamissa, kaikki tehdään paljon suuremmin kuin Suomessa. Aivan ihanan teeman ja värit olet löytänyt. Warren on kyllä aivan ihana pikku mies ja hurmaa kaikki .

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *