Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

FALL IN BOSTON

by

Olen varmasti aikaisemminkin jo kertonut että Boston on itärannikon suosikki kaupunkini. New York on upea ja siellä on aivan omanlaisensa fiiliksensä, mutta Boston on kotoisa ja tuntuu jotenkin niin omalta. Olen saanut vierailla kaupungissa niin kesällä kuin talvellakin, mutta täytyy myöntää että syksy nousi oman listani kärkeen.

Yölennon jälkeen pääsin eilen sänkyyn vasta hieman seitsemän jälkeen aamulla, pakotin itseni nousemaan ylös yhden maissa sillä olin sopinut treffit kaverini kanssa joka asuu kaupungissa. Kävelimme ympäriinsä upeassa syksyisessä säässä Boston Common-puiston ympäri ja jatkoimme matkaa Beacon Hillille, jossa sijaitsee upea vanha asuinalue. Vanhimmat talot on rakennettu 1600-luvun lopussa ja punatiiliset talot sekä kapeat pienet kadut ovat mitä tunnelmallisin yhdistelmä. Täytyy myöntää että Boston-rakkaus vain vahvistui tällä kertaa ja en malta odottaa että pääsen takaisin kaupunkiin jo ensi viikolla! Haluan päästä käymään muutamassa museossa sekä tutkia hieman enemmän eri alueita kaupungissa. Eilen ehdin myös pikaisesti käymään Marimekon myymälässä joka sijaitsee omalla suosikki shoppailukadulla Newbury streetillä.

Onko Boston tuttu muille reissaajille ja onko vinkkejä niihin pakko tehdä juttuihin Bostoniin? Marraskuun lopussa suomalaisen Mikko Nissisen koreografia Pähkinänsärkiästä on Bostonin Oopperatalolla ja toivon että työvuorot sattuisivat puolelleni että pääsisin katsomaan tätä balettia. 

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *