Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

FIRST THANKSGIVING

by

Pieni mies ehti viettää ensimmäisen kiitospäivän täällä Amerikassa. Mieheni perhe oli vastuussa tämän vuoden järjestelyistä Meksikon puolella jonne kaikki suuntasivat (miehen mummo asuu edelleen siellä) ja suunnitelma oli että me jäisimme kotiin vauvan kanssa. Ikävä kyllä anoppini tippui tikapuilta juuri päivää ennen kiitospäivää, kun oli ripustamassa piirustuksia seinälle ja ranne sekä polvi menivät poikki. Päädyimme lopulta viettämään päivän hänen kanssaan hyvin rennoissa merkeissä sohvalla nukkuen ja Macyn kiitospäivän paraatia katsoen. Onni onnettomuudessa ettei hänelle sattunut pahemmin vaikka muutama luu menikin rikki, mutta hän oli niin surullinen kun on ollut joka päivä auttamassa vauvan kanssa eikä voi nyt edes oikein kävellä. Onneksi äitini tulee ensi viikolla meille kahdeksi viikoksi ja silloin on taas apukäsiä vauvan hoidossa kun mies on töissä.

Itse odotan niin paljon kampaajaa jonka olen varannut joulukuun alkuun, tuntuu että hiukset ovat aivan ylipitkät ja odotan että saan uutta väriä ja useamman sentin pois. Miten ihanalta muuten tuntuukaan saada normaalit farkut jalkaan ja pukeutua ilman isoa vatsaa.

Farkut ja paita: American Eagle

Kengät: Guess

No tags 10
3 Responses
 • Johanna
  November 23, 2018

  Voi Onnellisuus <3 Zemppiä tuohon alkuun ja nauttikaa, vauva-aika on nopeesti ohi 🙂

 • Sissi
  November 24, 2018

  Onnittelut❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Anne-mar
  November 24, 2018

  Luin edellistä postaustasi ja lause, että et tiennyt miten kipeä synnytyksen jälkeen voi olla. On kuin omasta suustani! Sama täällä, synnytys kesti 30 h. En ollut syönyt 2 vrk, oksentanut vain. Imukupilla lopulta vedettiin ja toipuminen kesti kuukauden. Olin äärettömän onnellinen vauvasta. Kuitenkin samalla kipeä ja huolissani olostani. Tuntui, ettei kukaan ollut kertonut synnytyksen jälkeisistä kivuista. Tai sitten en vain ollut osannut kuunnella. Kirjoitin blogiini postauksen kuukausi sitten, asioista joista olisin halunnut tietää tuoreena äitinä.
  https://www.lily.fi/blogit/annemarin-paivat/asiat-jotka-olisin-halunnut-tietaa-tuoreena-aitina

  Siinä kirjoitinkin, etten ollut todellakaan osannut odottaa miten kipeä synnytyksen jälkeen voi olla. Se ei ollutkaan vain “synnytys kivut” ja that’s it.

  Ihanaa vauva-arkea sinne, en sano, että parin viikon päästä helpottaa. Sanon, että anna itsellesi aikaa, jossain vaiheessa kaikki helpottaa <3

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *