Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

FIVE THINGS

by
 1. Aurinko ja sen kovuus, huomaan että otsa saa aivan kuin itsestään enemmän aurinkoa kuin muu kroppa ja aamuisin yritän aina tsempata ja laittaa Avenen 20spf päivävoidetta meikin alle.
 2. Restoration hardwaren uusi kevätkuvasto. Siis niin ihanuus pehmeillä sävyillään ja upeilla huonekaluillaan, jonain päivänä jos voitan lotossa ei tarvitse arvuutella mistä liikkeestä ostan huonekalut kotiini.
 3. Onko kukaan muu innoissaan että uusi Jurassic World-leffa saa ensi-iltansa tänä kesänä? Olen pienestä saakka pitänyt dinosaurus-elokuvista.
 4. Sunnuntaina pitkästä aikaa taas käymään Honolulussa. Tiedättekö yksi syy miksi tykkään käydä juuri Honolulussa on se, että siellä on hotellin vieressä ruokakauppa josta saa maailman parasta riisiä. Jep, kannan matkalaukussa muutaman kilon riisiä kotiin.
 5. Haaveilen viikonloppureissusta Joshua Treen aavikolle, talvi on parasta aikaa tuolle suunnalle reissailuun sillä kesällä lämpötilat kohoavat aivan liian korkeiksi.
No tags 0
8 Responses
 • Jade
  February 9, 2018

  Mitä on tämä maailman paras riisi? Onko siinä jokin erikoinen maku? Olisi mukava saada maistaa sitä joskus jossain 😋 Joshua Treen aavikko minullakin haaveissa, päästä kuvaamaan sinne. Ihanaa viikonloppua 🤗

  • Marika
   February 9, 2018

   Hahha laitan insta storyyn sulle kuvaa kun saan tämän riisin käsiini 😀 Mutta valkoista riisiä joka on vain koostumukseltaan niin hyvää 😀

   • Jade
    February 12, 2018

    Kiitos 😘

 • No name
  February 10, 2018

  Jokunen vuosi sitten haahuilin Restoration Hardwaressa, ja erään kaapin päällä oli jotakin Suomen sosiaalidemokraattisen puolueen julkaisuja tai jotain vastaavaa. Sorry, nyt en todellakaan muista tarkalleen mitä ne oikeasti olivat, mutta jotakin tuollaista yllättävää rekvisiittaa 😮.

  Hei, tykkään myös Jurassic Park/World elokuvista, ja olen katsonut ne kolme ensimmäistä monta monituista kertaa, mutta Jurassic World (2015) ei tehnyt enää niin suurta vaikutusta. Ehkä pitäisi katsoa se vielä kerran.

  Haluaisin matkustaa joskus Honoluluun, mutta vietämme yleensä kaikki lomat Suomessa, ja ei jää yhtään aikaa lomailla muualla.

  • Marika
   February 14, 2018

   Hahah eikä, aika jännä että tuollaista rekvisiittaa eksynyt kauppaan 😀
   Honolulu on kyllä tosi kiva paikka mutta todella kaukana Suomesta, matkalla Hawaille meillä oli mukana suomalainen pariskunta lennolla joka oli ensimmäistä kertaa menossa sinne suunnalle ja hetken aikaa juteltiin. Harvemmin kyllä suomalaisia näkyy tuolla suunnalla juuri pitkän matkustamisen takia.

 • A.M.
  February 11, 2018

  Tosi söpö tuo kuvan laukku!
  Ja muutenkin piti sanoa, että tosi kiva että kirjotat tätä blogia! tää on niin raikas ja hyväntuulinen 🙂

  • Marika
   February 14, 2018

   Voi kiitos todella ihana kuulla!

 • Jenni
  February 14, 2018

  Täällä yksi innokas Jurassic World -leffan odottaja! Se viimeksi tullut Jurassic oli positiivinen yllätys, tykkäsin siitä kovasti enkä malta odottaa seuraavaa 😀 Minäkin olen tykännyt aina dinoleffoista ja hyvintehdyistä haileffoista esim. klassikko Deep Blue Sea ja uudempi The Shallows.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *