Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

FOOD FOR COMFORT

by


Kaupallinen yhteistyö
Comfort food (lohturuoka, tunneruoka) maistuu erityisen hyvältä kun syksy alkaa vaihtua talveen ja keho huutaa hiilareita. Syömme miehen kanssa terveellisesti pitkin viikkoa, mutta viikonloppuisin tykkäämme herkutella ja itse tehdyt jälkiruoat ovat parasta. Comfort food-sanalla on pitkä historia Amerikassa ja se tuo usein muistoja lapsuudesta. Useissa ravintoloissa saa tilata alkupalaksi mac and cheeseä tai jälkkäriksi bread puddingia. Tämä leipävanukas on yksi mieheni suosikeista ja aloin miettiä miten saisin siitä syksyyn sopivan herkun. Innostuimme vielä herkuttelemaan oikein kunnolla ja kun leipävanukas oli uunissa, teimme jäätelökoneella vaniljajäätelöä, joka sopi täydellisesti lämpimän leipävanukkaan päälle.

Meillä ei käytetä ollenkaan tavallista maitoa ja kaapista löytyy aina mantelijuomaa joka alkaa olla Los Angelesissa suositumpaa kuin tavallinen lehmänmaito. Reseptissä käytin Blue Diamond-merkin Almond Breeze sokeroimatonta juomaa leipävanukkaaseen ja Almond Breeze originalia jäätelöön. Mantelit tuotetaan vielä aivan omilla kulmilta, sillä Blue Diamondin mantelit tulevat viljelijöiltä täältä Kaliforniassa.  Mantelijuoma toimii niin täydellisesti tavallisen maidon korvaajana ja antaa ihanan pehmeän maun herkuille.

Apple Cinnamon Bread Pudding

6 dl  Blue Diamond Almond Breeze mantelijuomaa / 3/4 raakasokeria / 3 munaa /vaaleaa leipää (Gluteeniton tai tavallinen pehmeä leipä) / voita / 2 tl vaniljasokeria /1-2 omenaa/ kanelia

Voitele vuoka (itse käytin noin 30cm*30 cm). Leikkaa leipä pieniksi kuutioiksi ja täytä vuoka. Lämmitä mantelijuoma, puoli desiä voita sekä sokeri ja vaniljasokeria kattilassa. Kaada leipäpalojen päälle. Ripottele päälle omenat jotka on leikattu pieniksi kuutioiksi. Toisessa kulhossa vatkaa munien rakenne rikki ja kaada se lopuksi leipäpalojen päälle. Ripottele pinnalle kanelia oman maun mukaan. Paista uunissa noin 185 asteessa puolisen tuntia tai niin, että neste on hyytynyt ja pinta saanut väriä.Vaniljajäätelö mantelijuomasta

6 dl Blue Diamond Almond Breeze original mantelijuomaa / 1.5dl sokeria / 2 tl vaniliinisokeria / 1tl suolaa


No tags 2
2 Responses
 • Jade
  November 15, 2017

  Menee heti viikonloppuna kokeiluun tämä resepti. Ihanat kuvat sinusta ja upeat hiukset, tuo vaalea raidoitus sopii niin hyvin sinulle.

  • Marika
   November 19, 2017

   Kannattaa ehdottomasti kokeilla ja kerro mitä mieltä olit??!!! Ja kiitos ihana, tykkän itsekin todella paljon näistä vaaleammista hiuksista!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *