Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

GENDER REVEAL!

by

Amerikassa on tapana järjestää gender reveal raskauden puolessa välissä (eli sukupuolen paljastus), kuulostaa hassulta suomeksi. Usein yksi tietää sukupuolen ja käy ostamassa esimerkiksi ilmapallon tai tällaisen putken, jonka sisään piilotetaan joko sinisiä tai punaisia konfetteja, jotka sitten ammutaan ilmaan.

Meillä oli aamulla rakenneultra (jossa muuten kaikki oli aivan loistavasti ja laskettu aika siirtyi viidellä päivällä aikaisemmaksi!) ja illalla paljastimme vauvan sukupuolen. Minusta kaikki tällainen pieni juhlinta on aivan ihanaa ja olin enemmän kuin innoissani. Kaverimme oli ottamassa kuvat rannalla ja näistä jäi kyllä aivan ihana muisto!

…Ja poika sieltä on tulossa, aika jännää! Meillä on ystävillä oikeastaan kaikilla poikia, niin tuntuu kivalta että kavereita on jo iso kasa tulevaisuudessa.

9 Responses
 • Sanna I Seven Seas
  June 28, 2018

  Aaaaw, aivan ihana tunnelma näissä bileissä. Onnea California poika-babysta <3

  • Marika
   July 1, 2018

   Kiitos ihana!!!

 • K
  June 28, 2018

  Congratulations for the baby!

  But also – I really hope you cleaned the beach after. I hate that way of ‘celebrating’ as it’s destroying our beautiful nature. Just for that one 4 second moment to take a pretty picture but the nature will take so much longer to process it. Cleaner nature for your baby as well!

  • Marika
   June 28, 2018

   Thank you so much for your concern,

   We actually used This : high floating biodegradable confetti is great for outdoor weddings, parades and events where clean up can be a problem. No need to clean up – the rain will make it disintegrate on it’s own! Dissolves immediately upon contact with water, leaving no residue. 🙂

 • Noora
  June 28, 2018

  Ihana kuulla että kaikki on hyvin!
  Itselle sukupuolen selviäminen helpotti sillä pystyi ruveta ostamaan jo etukäteen vaatteita jos kivoja löytyi. Itse olisin kaivannut (kaipaan edelleen) pojalle muitakin värejä kuin sinistä joten aina kun muitakin värejä löytyi niin ostin heti.
  Siellä on varmaan kivoja vaatteita pojille.

  • Marika
   July 1, 2018

   Kiitos! Helpottaa kyllä aina kun tietää että kaverilla on kaikki hyvin ja laskettuaika meni 5 päivää aikaisemmaksi. Ja vitsit, täältä saa niin ihania lastenvaatteita! Viimeksi ostin Ralph Laurenin aleista sekä baby Gapilta ihania jutuja!

 • Pia Marika
  June 28, 2018

  Kauniita kuvia, niissä välittyy ihana tunnelma. Paljon onnea tulevasta perheenjäsenestä.

  • Marika
   July 1, 2018

   Kiitos paljon!!!

 • Zella
  July 4, 2018

  Mahtavaa, onnea! Minä jo olin muka aavistelevinani, että tulossa on tyttö – koska cup cake-postauksessasi oli kuvassa kakku jossa oli G-kirjain 🙂 Pieleen meni se arvaus, hah!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *