Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

GRACELAND-MEMPHIS

by

Matkustaessa ja tiettyihin paikkoihin saapuessa minulla tulee välillä jännä olo, en osaa oikein edes selittää sitä. Mietin miten olen saanut kasvaa Suomessa ja miten kiitollinen olen siitä että pääsen näkemään maailmaa. Tekee mieli pysähtyä ja vain olla vain hetki paikallaan. Esimerkiksi ensimmäinen kerta kun laskeuduin Havajille minut valtasi tämä sama fiilis. Tuntui melkein epätodelliselta että pääsen paikalle.

Kun näin tämän kuukauden työvuorolistan yllätyin positiivisesti kun sain pitkän layoverin Memphisissä Tennesseen osavaltiossa. Mieleeni tuli heti Elviksen kotipaikka Graceland jonne halusin päästä käymään. Elvis on nyt vain yksi tunnetuimmista laulajista historiassa ja mahdollisuus päästä näkemään hänen kotinsa on aika upea juttu.

Hotelli jossa yövyimme sijaitsi Memphisin keskustassa ja taksi Gracelandiin on noin 15 minuuttia suunta. Alue on hyvin organisoitu ja sieltä löytyy suuret parkkipaikat jos itse ajat paikalle. Lippuvaihtoehtoja on useampia ja itse otin peruspaketin johon kuuluu kartano sekä lentokoneet. (Lippujen hinnat noin 45-150 dollaria.)

Minibussit ajavat kartanoalueelle ja tämä auttaa paljon siihen ettei suurta tungosta pääse syntymään. Kaikki saavat kuulokkeet ja Ipadit josta pääset kuuntelemaan kierrosta ja liikkua omaan tahtiisi ympäri taloa. Alakerrassa sijaitsee olohuone, ruokasali, vanhempien makuuhuone, keittiö sekä jungle room, kellarista löytyy pelihuone ja baarihuone. Talon yläkerta on kokonaan suljettu vierailta ja tämä oli Elviksen sääntö jo silloin kuin hän itse asui talossa.

Elviksen yksityiskone Lisa Marie oli myös hauska nähdä ja miettiä miten pari on lennellyt ympäri Jenkkejä. Ehdottomasti näkemisen arvoinen kohde jos sattuu matkustamaan Memphisin suunnalla.

Elvis Presley Blvd, Memphis, TN 38116

 

No tags 3
9 Responses
 • inga
  June 26, 2017

  Voi vitsi lisää näitä Amerikan postauksia! Toivottavasti jotain muoti hömppää tulee kuitenkin blogiisi vielä ? Asusi ovat aina niin vaivattomia ja tyylikkäitä kuten parisian chic..

  • Marika
   June 26, 2017

   Heii Inga, ihan varmasti tulee 🙂 Ja kiitos ihana, kesällä on ollut niin kamalasti töitä että asu on pysynyt yhtenä samana melkein joka reissulla. Valkoinen mekko on J.Crewsta ja mitä parhain reissatessa kun ei juurikaan rypisty. Paras ostos ehdottomasti tänä kesänä.

 • Noora
  June 26, 2017

  Olen itsekin vieraillut Gracelandissä ja on edelleen yksi suosikkipaikoistani. Paikka itsessään on jo upea,ja ajatus siitä että Elvis on siellä asunut lisää tunteellisuutta.
  Tykkään kovasti matkustella ja odotankin innolla matkapostauksiasi. Vinkkejä kaipaa aina😊

  • Marika
   June 29, 2017

   Tosi mahtava kuulla että reissupostaukset ovat mieleen! Monikaan amerikkalaisista ystävistäni ei ymmärtänyt miksi halusin päästä käymään Gracelandissa mutta itse ajattelin että se kuuluu niin osana musiikin historiaa ettei sitä voinut jättää välistä.

 • Jade
  June 26, 2017

  Wau, miten upeita kuvia ja muutenkin kiva postaus. Jään jo odottelemaan lisää… 😊

  • Marika
   June 29, 2017

   Kiitos ihana Jade!

 • Ulla
  June 27, 2017

  Tuolla haluaisin kyllä päästä käymään! Ja sulla on ihana mekko!! =)

  • Marika
   June 29, 2017

   Kiitos Ulla! Ja Graceland oli kyllä upea paikka nähdä!

 • Miia
  August 14, 2017

  Mäki kävin 10 vuotta sitten Gracelandissa kun olin 16v. Olihan se aika mageeta miettiä et Elvis oikeesti asunut siellä ja kaikki ne huoneet, levyt, just toi lentokone jne:)

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *