Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

GRIFFITH OBSERVATORY

by

Ensiksi haluan sanoa kiitos kaikille teille ihanille viesteistä ja kommenteista joita jätitte vauvauutisten myötä. Olen niin odottanut että saan jakaa iloiset uutiset täällä ja pian olen melkein puolessa välissä raskautta. Ihan hurjaa vauhtia nämä ensimmäiset viikot ovat kuluneet ja voin vain kuvitella kuinka nopeasti viimeiset kuukaudet hujahtavat ohitse.

Griffith Observatory on ehdottomasti yksi suosikeistani mitä tulee Los Angelesin nähtävyyksiin. Paikasta on tullut vuosien kuluessa todella suosittu ja mitä ennen parkkipaikan sai todella helposti, tänä päivänä pitää paikalla olla aikaisin aamulla tai auton joutuu jättämään alamäkeen ja kävellä ylös kukkulalle. (Parkista joutuu myös maksamaan ja kannattaa varmistaa että 4 dollarin lippu on autossa, sillä sakot saa todella helposti.)

Kirkkaana päivänä paikalta on upeat näkymät Los Angelesiin ja antaa kuvan kuinka suuri kaupunki oikein on. Itse olimme paikalla lauantai-aamuna hieman yhdeksän jälkeen ja heti meidän jälkeemme paikalle saapui useampi turistibussi. Paikan ihastelijoita riittää joka kulmassa, mutta välillä käy hyvä onni ja kuvia saa myös ilman ihmismassoja.

No tags 4

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *