Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HELLO 2018!

by

Oikein ihanaa Uutta Vuotta! En voi oikein edes uskoa että uusi vuosi pyörähti käyntiin jo kovalla vauhdilla!

Mitä odotan tältä vuodelta?

-Ehdottomasti että saan viettää enemmän aikaa kotona, tämä tulee varmasti muuttumaan kun saan vihdoin helmikuussa siirron Los Angelesin kentälle. Tätä on odotettu kyllä niin paljon ja tulee helpottamaan varmasti elämää hurjasti. Se että saan nukkua yöni kotona jos minulla on aikainen vuoro, ilman että tarvitsee lähteä edellisenä iltana toiseen kaupunkiin.

-Olisi ihana päästä mieheni kanssa yhdessä Havaijille tänä kesänä, esimerkiksi North Shore Oahun saarella olisi kiva paikka. Toinen pääsisi surffaamaan ja itse nauttisin auringosta ja rannasta.

-Synttärini vietän tänä vuonna New Yorkissa, en tiedä kuinka kylmä kaupungissa oikein tulee olemaan, mutta ajattelin pakata paljon kerroksia matkalaukkuun. New York tulee myös tutuksi tässä kuussa, sillä minulla on sinne yhteensä kolme 26 tunnin layoveria.

-Pääsisin jatkamaan pilatesta, tämä syksy ja talvi on yhtä työntekoa ja matkustamista ja aikaa treeneille ei oikeastaan ole ollut ollenkaan. Yleensä olen vain uupuneena kaatunut sänkyyn ja enkä ole voinut edes kuvitella lyhentäväni jo lyhyitä yöunia treenien takia.

-Sama pätee blogiin, odotan kovasti että minulla on myös enemmän aikaa blogille tänä vuonna. Tuntien mittaiset työmatkat ovat vaikuttaneet niin paljon muuhun elämään ja en malta odottaa että minulla on taas “normaali” työmatka niin kuin ensimmäisenä vuotena, kun olin lentämässä Losin kentältä.

Kuvat: Hanna Väyrynen

No tags 1
3 Responses
 • Mari
  January 2, 2018

  Mistä toi ihana mekko on? <3

  • Marika
   January 3, 2018

   Heiii se on Aussi merkki Spell Design!

 • Ulla
  January 4, 2018

  Niin kauniita kuvia, ihan mielettömiä! Tulee ikävä takas Losiin <3

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *