Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HOME AGAIN-MOVIE INTERIOR

by

Katsoin tänään koneessa matkalla kotiin Home again-elokuvan. (Suomeksi Rakkaus muuttaa taloon.) Elokuva ei itsessään ollut niin erikoinen, söpö hömppäleffa, mutta Reese Witherspoonin talon sisustus ihastutti minut totaalisesti. Juuri sitä rentoa Kalifornia-tyyliä josta olen jo aikaisemmin puhunut täällä blogissa. Nancy Meyers on suunnitellut useampia elokuvien sisustuksia, mutta itse pidän erityisesti tästä Home Again-leffasta sekä toisena iki-ihana Holiday. En edes ikinä tullut ajatelleeksi että sama suunnittelija olisi useamman sisustuksen takana joita saamme ihastella elokuvissa.

Takapihan ihanat kalusteet ovat Pottery Barnilta ja useita sisustustavaroita olen bongaillut eri blogeista ja Instagramin ihmeellisestä maailmasta.

Lisää kuvia täällä.

Kuvat

No tags 1
1 Response
  • Ulla
    December 21, 2017

    Mekin matkustettiin eilen tänne sun kotihuudeille ja koneessa oli tarjolla samat leffat (tultiin Lufthansalla). Pitääpä katsoa tuo Home again paluumatkalla, koska nyt en jaksanut katsoa yhtään kokonaista leffaa, vaikka oli 11 tuntia aikaa. Ihan poikkeuksellista!

    Mää odotan, että pääsen koluamaan sisustuskauppoja täällä. Yhtenä viime reissun elämyksistä on jäänyt mieleen juuri aivan ihanat sisustuskaupat 🙂 Tosi upeita nuo kuvat, mitä laitoit <3

    Lähdetään huomenna Palm Springsiin ja roadtripille, mut tullaan uudeksi vuodeksi takaisin ja hotelli on Santa Monicassa. Onko vinkkejä, et missä/miten täällä kannattaa ottaa uus vuosi vastaan? 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *