Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KAUNIS VAUVAKIRJA

by

Aloin etsimään vauvakirjaa joka olisi väriensä puolesta sellainen joka kävisi sekä tytölle että pojalle. Halusin että kirja olisi kaunis ja kuvitukseen olisi käytetty söpöjä hahmoja. En halunnut suuren suuria tiloja tekstille, vaan helpon ja mukavan kirjan johon olisi nopea kirjoittaa myös sitten kiireisemmän vauva-arjen keskellä. Lopulta törmäsin tähän Le Petit Baby Book-vauvakirjaan, ja vitsit mitä täydellinen se oikein on! Niin kaunis ja värimaailma on aivan ihana ja juuri omaan makuuni sopiva. Rakastan myös pieniä taskuja joissa säilyttää niin ultrakuvia, kuin muita pieniä muistoja matkan varrelta.

Hinta vaihteli suuresti noin 30 dollarin tienoilla kirjakaupoissa, mutta lopulta tilasin kirjan Amazonista josta saamme ilmaisen toimituksen ja kirjalle tuli hintaa alle 20 dollaria.

4 Responses
 • Jessica
  June 20, 2018

  Voih kuinka kaunis kirja <3 ja todella paljon onnea beach babysta <3
  Meinaatteko selvittää sukupuolen etukäteen? 🙂

  • Marika
   June 21, 2018

   Kiitos Jessica! Ja kyllä haluamme ehdottomasti tietää! 😀 Auttaa myös nimen valinnassa sillä täällä pitää antaa nimi jo sairaalassa ennen kotiin lähtöä.

 • Kielo
  June 21, 2018

  Ihana vauvakirja! Yllättävän haastavaa oli löytää mieluinen. Englanninkielisiä olisi niinkin löytynyt kivoja vaihtoehtoja, mutta koska halusimme suomenkielisen, homma olikin vähän vaikeampi. Lopulta päädyimme ostamaan Suloinen tarina sinusta -kirjan. Se on ihan kiva, muttei sekään ihan nappi.

  • Marika
   June 22, 2018

   Tuosta Suloinen tarina-kirjasta olen kuullutkin aikaisemmin, vaikuttaa kauniilta ja kivalta vaihtoehdolta. Mutta voin vain kuvitella miten paljon hankalampaa on löytää kivaa kivaa suomeksi, niin paljon kuitenkin pienemmät markkinat kuin englanninkielisissä kirjoissa.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *