Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KOKEMUKSIA HONOLULUSTA

by

Jostain syystä kukaan ei ole koskaan juuri kehunut Honolulua kovinkaan paljon. Muista saarista olen kuullut paljonkin hyvää, mutta Honolulua moititaan liian turistimaiseksi ja aito Havaiji on jäänyt taka-alalle. Kovinkaan suurin odotuksin en lähtenyt matkaan ja ajattelin että kyllähän sinne on nyt kuitenkin kerran elämässä päästävä.

Kuinka väärässä olinkaan, itse ihastuin Honoluluun todella paljon. Iän myötä omat kriteerini ovat muuttuneet matkustamisen suhteen ja nykyään arvostan sitä että on siistiä, shoppailua, aurinkoa, kauniita rantoja sekä hyviä ravintoloita. Hotelli sijaitsi aivan Ala Moana ostoskeskuksen vieressä, jonne suuntasin ensimmäisenä iltana kiertelemään. Täältä löytyi aivan kaikki kaupat Chanelista Tory Burchiin, ravintolamaailma joka oli täynnä erilaisia aasialaisia ravintoloita sekä suuri ruokakauppa. Ruokaostokset kannattaa kuitenkin tehdä Don Quijote Honolulu-kaupassa joka on paljon halvempi niin kahvin kuin macadamiapähkinäsuklaan ostamiseen.

Itse heräsin aikaisin aamulla aikaeron takia (kello kolme tuntia vähemmän kuin Losissa). Suuntasin ensiksi bussilla Diamond Headille josta tulossa erikseen postaus. Haikkauksen jälkeen laitoin rantakassin kuntoon ja lähdin rantaa pitkin kävelemään Waikiki Beachille päin. Ilma oli uskomattoman hyvä ja kahden kilometrin matka taittui upeita maisemia katsellen. Jostain syystä aaltoja ei ollut kyseisenä päivänä ollenkaan ja surffareita ei juuri näkynyt kuin normaalisti. Uiskentelin rannassa ja kävin kiertämässä kauppoja joita löytyi aivan rannan tuntumasta (Billabong on oma suosikkini rantavaatteille). Päätin kävellä vielä takaisin hotellille vaikka iltapäivän aurinko lämmitti todella kuumasti. Vesipulloja kului useampi päivän aikana ja aurinkorasvaa sai laittaa useamman kerran ja silti onnistuin polttamaan selästäni osan, jonne en itse muistanut laittaa rasvaa.

Kyllähän Honolulussa turisteja riittää, mutta samalla tavalla niitä löytyy Kreikan saarilla tai Espanjassa. Itse pidin kaupungista, sillä siellä on enemmän tekemistä kuin monessa muussa kohteessa. Parasta oli kuitenkin värit, upea valo sekä turkoosi meri. Välillä oikein mietin voiko oikeasti löytyä näin upean väristä vettä.

Los Angelesista Honoluluun lentää useampi lentoyhtiö monta kertaa päivässä. Lentoaika on noin 5-6 tunnin välissä.

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *