Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KOKEMUKSIA NEW ORLEANSSISTA

by

Viime kuussa pääsin tutustumaan ensimmäistä kertaa New Orleansiin. Olen aina suunnitellut reissua kaupunkiin ja oli mahtavaa että työn puolesta siihen tuli mahdollisuus. Meillä oli hotelli french Quarter-kaupunginosassa ja keskityimme lähinnä tähän alueeseen, vaikka kaupungissa olisi vaikka mitä muutakin tehtävää. Laitoin kaverilleni viestiä joka on kotoisin Louisianan osavaltiosta ja hän vinkkasi meille muutaman paikan joissa käydä.

Carousel Bar, Hotel Monteleone: Kaunis vanha hotelli, josta löytyy baari jonka sisällä on oikea pyörivä karuselli. Ei kuitenkaan mitään hurjaa vauhtia pyörivä, vaan hiljalleen baaritiskin ympärillä. Kuuluisa Ernest Hemingway kävi täällä drinksuilla.

Sucre: Ihania leivoksia ja jäätelöä

Bourbon Street: Kuuluisa bilekatu. Päiväsaikaan enemmänkin haiseva ja likainen, joka toi mieleen tietyt etelän turistikohteet.

Lafittes Blacksmith Shop: Yksi vanhimmista rakennuksista New Orleansissa.( 1700-luvulta) Tämä sijaitsee Bourbon kadun hiljaisemmassa päässä.

Cafe Du Monde: 1862 avattu kuuluisa kahvila josta saa parasta kahvia ja pieniä donitsin tyylisiä leivoksia. Paikassa on aina pitkä jono jos haluaa beignettejä mukaan.

Ranskalainen kortteli oli kyllä ihana ja fiilis kuin Euroopassa. Vanha ja ränsistynyt, mutta tunnelmallinen. Voodoo on myös näkyvästi esillä ympäri kaupunkia ja paikasta löytyy niin voodoo-museo kuin erilaisia kiertoajeluita. Ikävä kyllä hurrikaani Katrina on jättänyt jälkensä kaupunkiin ja ystäväni varoitti että kannattaa olla varuillaan, sillä aivan joka paikassa ei ole yhtä turvallista kuin ennen tätä hurrikaania. New Orleans on todella erilainen kuin mikään muu vierailemani kaupunki täällä Amerikassa ja paikassa oli jotain outoa ja mystistä.

 

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *