Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KOLME KUUKAUTTA

by

En ikinä ajatellut miten nopeasti päivät voisivat mennä kotona lapsen kanssa. Tuntuu että viikot hurahtavat ohitse ilman että edes huomaan ja poika kasvaa silmissä. Olen löytänyt ihania mammakavereita, joiden kanssa treenasimme jo raskaana ollessa samassa ryhmässä ja nyt sama tapahtuu rattaat mukana.

Päivät aloitamme yleensä pojan kanssa kuuden ja seitsemän välillä aamulla, Warren ottaa pikku torkut yhdeksän maissa ja riippuen käymmekö aamulla jumpassa nukkuu hän rattaissa tämän ajan. Pidemmät päikkärit ovat yhdentoista ja kahden välillä riippuen missä olemme menossa. Seuraavan kerran neljän maissa ja puoli seitsemältä taas pienet torkut, ennen iltaunia yhdeksältä. Yöt olemme menneet yhdelle nopealla heräämisellä ja toinen on kyllä niin tyytyväinen ja helppo lapsi.

Olemme käyneet uimatunneilla joka viikko ja Warren on tykännyt vedestä ja on koko ajan rennompi uidessa. Täällä on ilmainen uimakoulu 2-6 kk ikäisille vauvoille ja olemme kyllä ottaneet ilon irti tästä vaihtoehdosta. Minusta on niin tärkeää että lapsi oppii olemaan vedessä ja tämä helpottaa niin suihkussa käyntiä ja kylpyjä, ettei toinen vierasta vettä kasvoilla.

Varasimme huhtikuulle reissun Suomeen ja on kiva päästä käymään siellä, kun edellisestä reissusta tulee kesällä jo kaksi vuotta aikaa. Niin mahtavaa päästä näyttämään Warrenille Suomea ja tapaamaan kavereita ja sukulaisia.

No tags 12
1 Response
  • Mari
    February 23, 2019

    Hän on ihan syötävän söpö <3 Nauti vauva vuodesta, se on niin pieni hetki vaan!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *