Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KOLMEKYMMENTÄVIISI

by

Reilu viikko sitten juhlimme syntymäpäiviäni, tuntuu melkein uskomattomalta että 35-vuotta tuli täyteen ja miten paljon kaikkea ihanaa olen saavuttanut elämässä tähän mennessä. Päällimmäisenä ajatuksena on kiitollisuus, että olen saanut kaiken sen mistä haaveilin nuorena tyttönä.

Muistan miten minulla oli pieni vihko johon kirjoitin haaveitani teini-iässä. Haaveilin että saisin matkustaa ja asua ulkomailla, kivan työpaikan sekä miehen jonka kanssa lapsemme oppisi puhumaan eri kieliä. Tiesin jo hyvin nuoresta iästä, että haluan päästä näkemään maailmaa ja en koskaan nähnyt elämääni Suomessa.

Olen saanut asua Virossa, Hollannissa, Sveitsissä sekä nyt Amerikassa. Olen työpaikassa joka mahdollistaa, että saan matkustaa ympäri maailmaa vielä enemmän ja nähdä paikkoja, joihin en olisi ikinä muuten lähtenyt. Olen naimisissa komean ja ihanan miehen kanssa ja nyt vielä maailman ihanimman pienen pojan äiti.

Kaikki ne asiat joista haaveilin nuorena olen saanut toteuttaa ja olen niin kiitollinen kaikista vuosista jotka ovat johtaneet minut tähän pisteeseen. Elämä on myös opettanut minulle ettei kaikkea voi saada juuri silloin kuin sitä haluaa, olen joutunut odottamaan, toivomaan ja haaveilemaan asioista joita haluan elämääni. Mutta tällä hetkellä kaikki on niin hyvin ja en voisi olla onnellisempi kaikesta jota olen saanut kokea. Innolla odotan mitä kaikkea tulevat vuodet tuovat mukanaan!

No tags 11
10 Responses
 • Sanna | Seven Seas
  January 14, 2019

  Mikä ihana majakka tuolla palmujen takana onkaan? Näytät niin onnelliselta ja olet kyllä onnesi ansainnut <3

  • Marika
   January 14, 2019

   Kiitos ihana!!! Ja Long Beachin merimaailman takana on tuo majakka! (Downtown Long Beach)

 • Mari
  January 14, 2019

  Paljon onnea! Ja ihanaa, kun osaat olla kiitollinen onnestasi ja arvostaa elämääsi. Kaikkea hyvää jatkossakin <3 Ja kiitos blogistasi!

 • Helena
  January 14, 2019

  Ihana unelmat ja ihana kuulla niiden toteutuvan . 💕 Really Happy for u

 • Sape
  January 14, 2019

  Paljon onnea 🙂

 • Annis
  January 16, 2019

  Onnittelut! 🙂 Mistä ihana neuleesi on?

 • Matilde
  January 24, 2019

  Hauskaa synttäriä! Have plenty of cake and bubbles 🙂

  Täysin off topic kysymys, mutta tuleva ensikertalais äippänä pohdin mitä mieltä olet vaunuistasi (bugaboo camelonko?)? Mietin noiden ja been välillä, noissa on paremmat renkaat ja bee taas on ketterämpi. Asun Lontoossa ( joten ketteryys hyvä), mutta tykkään kävellä pitkiä lenkkejä. Olisi huippua kuulla kokemuksistasi vaunusta!! xx

  • Marika
   January 25, 2019

   Itse olen tykännyt todella paljon! Päädyimme näihin juuri sen takia miten hyvä liikkuvuus sen pyörissä on. Kääntyy helposti ja nopeat laittaa kasaan. Ainut mikä on hankala on vaunukopan alla oleva vaunupussi? Heh mikä tämän nimi oikein on mihin voi laittaa tavaraa? Tuntuu ettei sinne on hankala saada esim reppua mutta pienemmät jutut menevät helposti. Tämä helpottuu sitten kun vauva on isompi ja voi vaihtaa istuin osan eikä tarvitse enää vaunukoppaa. Mielestäni nämä ovat vielä suhteellisen pienet ja kätevät verrattuna moniin muihin vaunuihin. Ja itse tykkään kävellä näiden kanssa juuri pidempiäkin matkoja. Lontoossa tietty toi pienempi voisi olla helpompi, jos haluaa mahtua yleisiin mutta itse haluan sitten taas kun matkustamme enemmän yo yo-rattaat jotka menevät pieneen tilaan. Heh meillä on muuten myös thule urban glider joka on ihan unelma kun käy kunnon lenkeillä ja hankalammassa maastossa.

   • Marika
    January 25, 2019

    Ja paljon onnea sinne uudelle/tulevalle mammalle!

    • Matilde
     February 3, 2019

     Huippua, kiitos tästä!! Käyn myös juoksulenkeillä eli joggerit pitää myös hankkia jossain vaiheessa ja nuo yoyon babyzenit on myös meidän listalla reissaamista ja kaupunkikävelyä varten. Tuntuu hassulta hankkia niin monet härpäkkeet mutta kaikille näille keksin tarpeen 🙂

     Sun postaukset ja kuvat on ihanaa luettavaa xx

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *