Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kun halusin vaihtaa lääkäriä…

by

Keskiviikkona soitin uudelle lääkäriasemalle,

-Hei olen uusi potilas ja haluaisin nähdä tätä lääkäriä.

-Hei mikä vakuutus sinulla on? Hyvä, tarvitsemme ensin myös tietosi vanhalta lääkäriltäsi ennen kuin voimme varata ajan sinulle.

Soitto vanhaan lääkäripaikkaan, voisitteko faksata tietoni uuteen paikkaan kiitos.

Soitan seuraavana päivänä takaisin uuteen paikkaan ja heille ei ollut vielä tullut tietoja. Soitan takaisin vanhaan paikkaan ja he kertovat että minun täytyy ensin täyttää paperi jossa annan heille luvan antaa tietojani eteenpäin uuteen paikkaan. Mailaan tiedot ja jään odottamaan.

Maanantaina soitan uuteen paikkaan ja kysyn ovatko he saaneet jo tietoni että voin varata ajan. Ei edelleen mitään tietoja minusta, soitan takaisin vanhaan paikkaan ja he kertovat että ovat lähettäneet postissa tietoni ja se voi kestää muutaman päivän lisää, mutta voivat myös faksata tietoni.

Keskiviikkona soitan uudestaan uuteen paikkaan ja hoitaja etsii papereita mutta ei löydä niitä mistään. Soitan takaisin vanhaan paikkaan ja he kertovat että ovat kyllä lähettäneet kaiken. Kaksi tuntia myöhemmin saan soiton että uusi paikka on löytänyt paperini ja voimme nyt varata ajan. Ja mikäs se minun vakuutukseni taas olikaan. Mutta vanha paikka on silti unohtanut osan tiedoistani ja joudun vielä kerran soittamaan takaisin vanhaan jos he voisivat faksata myös nämä puuttuvat tiedot. Viikko myöhemmin saan vihdoin varattua ajan. Kyllä asiat olisivat helppoja jos kaikki tiedot olisivat tietokoneella. 🙂

Kuvat: Mira Hautajoki, edit by me

No tags 1
4 Responses
 • Julia
  April 10, 2018

  Haha omg…welcome to 2018

  • Marika
   April 10, 2018

   Hahah no sanos muuta.

 • Jenny
  April 12, 2018

  Meillä täällä CH on sama juttu, kirjeenä lähettävät lääkäriltä toiselle. Onneks posti on täällä vielä nopea, kestää 1-2 päivää 😉

 • Nina
  April 12, 2018

  Toi on kyl jännä jenkeissä (korjatkaa jos oon väärässä), tuntuu, että monessa asiassa siellä ollaan edellä, mutta toisaalta sitten taas ei olla missään asiassa edellä 😀 täällä päin tämänkaltainen asia olisi hoitunut todennäkösesti nopeammin ja helpommin, kun siellä asiassa kesti viikon. Vähän sama kun siellä pelataan paljon vielä shekeillä, mutta täällä päin niitä käytetään enää todella harvoin.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *