Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KUVAUKSIA JA MUUTA HÖPINÄÄ

by

Okei täytyy myöntää että heinäkuu meni ohitse aivan yhtäkkiä, tein useammat kuvaukset ja kun aikaa on ollut hetki hengähtää ilman konetta, olen lähinnä tuijottanut telkkaria kun Warren on saatu nukkumaan. (Toinen muuten seisoo ja kävelee tuen kanssa, saa nähdä koska uskaltaa päästää kädet irti ja lähteä yksin liikkeelle!) Nyt olen innoissani taas blogin parissa ja halusin jakaa muutaman kuvan superista perheestä jota kuvailin. Oikeasti niin trendikäs perhe ja juuri niin sitä Kalifornia-fiilistä!

Onko kukaan muu muuten katsonut The Handmades Tale-sarjaa? Edellinen jakso oli super hyvä ja en malta odottaa huomista, jolloin tulee taas uusi jakso telkkarista. Toinen mitä seurasin pitkin kesää oli jenkkien The Bachelorette, välillä oli jaksoja joita piti kelata eteenpäin kun draamaa oli aivan liikaa, mutta silti juuri sitä parasta aivot narikkaan viihdettä.

Parin viikon päästä tulen muuten myös lomalla Suomeen Warrenin kanssa, hiukan kauhulla odotan lentoja yksin toisen kanssa, sillä sellainen vilpertti toisesta on kuoriutunut. 🙂

No tags 5

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *