Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Las Vegas vauvan kanssa

by

Tällä viikolla ollaan reissattu vaikka missä, viime viikonloppu vietettiin Big Bearillä ja viikolla lähdin tekemään reissun Vegasiin Warrenin kanssa. Ennen kuin palaan metsäisiin tunnelmiin, niin halusin kirjoittaa meidän Vegasin reissusta.

Anoppini oli koko viikon kaupungissa konferenssissa ja kun olin viemässä häntä maanantaina kentälle, kysyi hän halusinko lähteä Vegasiin muutamaksi päiväksi Warrenin kanssa? No vitsit, mikä ettei! Lennämme Jenkkien sisällä ilmaiseksi niin katsoin vain sopivat lennot Orange Countyn kentältä ja päätin lähteä keskiviikkona matkaan. Jätin auton lähellä olevan Hilton hotellin parkkiin, joka oli vain 20 dollaria kahdelta päivältä ja kävelin kentälle. (Jos vain mahdollista yritän välttää Laxin kenttää ja suuntaan aina mielummin pienemmällä OC:n tai Long Beachin kentälle.

Warren oli niin onnessaan taas lentokentällä, poika rakastaa ihmisiä ja hän nauraa rätkätti kovaan ääneen terminaalissa. Alle tunnin lento meni toisella taas nukkuessa ja Vegasiin saavuttua etsin shuttle-servicen joka veisi meidän hotellille. (En halunut raahata turvaistuinta mukana, mutta löysin shuttlen jolla oli turvaistuimia lainaksi matkalle.) Yövyimme The Venetian hotellissa joka oli ensimmäinen kerta itselle tässä suunnassa Strippiä. Vegasissa hotellit ovat jättisuuria ja hotellista ei oikeastaan tarvitse edes poistua koko päivän aikana, sillä sisältä löytyy kymmeniä ravintoloita, kioskeja, kahviloita ja kauppoja.

Mutta sitten itse asiaan, eli saako vauvan kanssa mitään irti kyseisessä kaupungissa? Vegas on tunnettu bilekaupunkina ja uhkapeleistä, mutta yllättävää kyllä toimii myös hyvin lapsen kanssa. Hotellihuoneet ovat suuria, uima-altaat mahtavia ja liikkuminen helppoa. Itse menimme altaalle heti kahdeksan jälkeen aamulla, jotta pystyimme välttämään pahimman helteen ja suurimmat ihmismassat. Kun sitten ihmisiä alkoi tulemaan enemmän paikalle niin meillä olikin jo päiväuni aika. Warren rakasti katsella ihmisiä ja erityisesti meidän hotellissamme olevia kanaaleita joissa oli gondoleita. Itse olimme paikalla arkipäivänä ja lapsiperheitä oli todella paljon kaupungissa. Hissejä löytyy joka paikasta ja ulkona helteessä ei tarvitse juuri viettää ollenkaan aikaa.

Vegasin ravintolamaailma on myös aika mahtava ja jos jaksaa tehdä hieman taustatyötä, niin kaupungista löytyy vaikka mitä ihanaa. Itse kävimme ensimmäisenä iltana italiaisessa ravintolassa Venetian hotellin sisällä ja paikalla näkyi myös muita lapsia. Täytyy myöntää että olin positiivisesti yllättynyt meidän Vegasin reissusta ja voisin kuvitella että tulisin toisenkin kerran kaupunkiin lapsen kanssa. Kaksi yötä oli juuri sopiva aika kaupungissa ja takaisin kotiin tulimme perjantaina.

Itse olen ollut kaupungissa monta kertaa töiden puolesta ja myös aivan turistina, mutta tuntuu että uusia ravintoloita avautuu joka vuosi ja kaupungissa on muutakin tekemistä kuin se juhliminen. Itse kuitenkin valitsisin hotellin jonka sisällä ei saisi polttaa kasinon puolella, sekä huoneen joka olisi juuri hieman uudemmasta rakennuksesta.

No tags 9

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *