Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LAUANTAI HUNTINGTON BEACHILLÄ

by

Isäni saapui eilen illalla meille ja koko päivän olen herkutellut suomalaisella suklaalla oikein urakalla. Yleensä en juurikaan syö suklaata, mutta kun saan käsiini suomalaista suklaata niin silloin lähtee mop aivan käsistä. Lähdimme viettämään päivää Huntington Beachin rantaan ja Pacific City-ostarille, aivan ihana ilma marraskuun alkuun ja aurinko paistoi  täydeltä taivaalta. Pacific Cityn kaupat ovat muuten mieleeni, Free People sekä Irenes story ovat ihania rentoja kauppoja joista löytyy täydellinen vaatetus Kaliforniaan.

Ulkoilma-ostarilta löytyy myös ihania ruokapaikkoja ja tällä kertaa maistoimme australialaista lihapiirikkaa. Itse saan viettää lomaviikkoa töistä ja päätin että tällä kertaa en halua lähteä kotia pidemmälle vaan nauttia kiireettömyydestä ja siitä ettei lentokentälle tarvitse lähteä ja lähinnä ajella autolla ympäri Los Angelesia.

No tags 1
3 Responses
 • Essii
  November 12, 2017

  Ollaan suunniteltu reissua ensi vuodelle Kaliforniaan. Milloin olisi paras aika matkustaa sinne? 🙂

  • Marika
   November 12, 2017

   Jos haluaa hellettä niin silloin elo-syyskuu on ehdottomasti paras aika tulla tänne. Lokakuu on myös ihanaa aikaa kun ei ole enää yhtä kuuma ja syksy alkaa tulla ja myös hieman hiljaisempaa turistien kannalta.

 • Jade
  November 12, 2017

  Ihania kuvia, rento fiilis kyllä välittyy näistä. Mukavaa lomaa ja aikaa isän kanssa!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *