Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LOS ANGELESIN LUONNONTIETEELLINEN MUSEO

by

Kävimme tänään ensimmäistä kertaa Warrenin kanssa luonnontieteellisessä museossa joka sijaitsee aivan Downtownin kupeessa. Samalla meistä tuli myös kausilipun onnellisia omistajia ja saamme käydä siellä nyt niin monta kertaa vuoden aikana kun haluamme. Olin todella yllättynyt miten paljon siellä oli otettu huomioon lapsia ja vaikka mitä jännää tutkittavaa löytyy paikalta, kun Warren tämän vuoden aikana kasvaa isommaksi pojaksi. Ulkona löytyy myös ihana vesipaikka kuumiin kesäpäiviin, erilaisia dinolabroja lapsille, ruusupuutarha, vaihtuvia erikoisnäyttelyitä joista nyt on vuorossa perhoset. Todella paljon kaikkea ihmeteltävää ja Warren ei malttanut edes ottaa päiväunia rattaissa.

Omat suosikkini ovat ehdottomasti kaikki dinosauruksiin liittyvä ja toivon että voin tuoda innostuksen kaikkeen luontoon ja eläimiin liittyvää myös toiselle ja auttamaan ymmärtämään miten paljon uskomattomia juttuja tästä maailmasta oikein löytyy.

Onko kukaan muuten käynyt Nykin luonnontieteellisessä museossa? Se tulee aina mieleen kaikista leffoista.

No tags 6
1 Response
  • Jukka
    May 19, 2019

    Olen käynyt Nykin luonnontieteellisessä useamman kerran, viimeksi helmikuussa. Aivan ihana paikka viettää sadepäivää. Suosittelen perehtymään vain muutamaan osastoon yhdellä kertaa, muuten saa kävellä jalat kipeäksi koko päivän ja loppua kohden osastot tulee vain käveltyä läpi kiinnittämättä sen suurempaa huomiota näyttelyyn. Omat lempparini ovat dinot ja Pohjois-Amerikan luonto, myös merenalainen maailma on tosi kiehtova. Vielä vinkkeli vierailijoille, jotka eivät ole ennen käyneet: pääsymaksun suuruus on vapaaehtoinen eli kannattaa käydä parina päivänä kiertelemässä eikä lohkaise lompakkoakaan liikaa 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *