Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MAY GREY

by

Toukokuun harmaat päivät vaihtuvat pian kesäkuun June gloomiin. Yleensä etelä-Kaliforniassa on muutama sääilmiö: aurinkoa, aurinkoa, muutama sadepäivä talvella, El Niño sekä June Gloom. Monet paikallisista ystävistäni rakastavat touko-kesäkuuta sillä silloin saa vihdoin olla rauhassa auringolta, joka muuten paistaa melkein ympäri vuoden. Usein aurinko tulee esiin iltapäivästä, välillä näin rannan vieressä asuessa aurinko pysyttelee piilossa koko päivän.

Itseä sää ei juuri haittaa, mutta monia turisteja harmittaa auringon puuttuminen. On ihana ettei ole vielä liian kuuma jota on odotettavissa loppukesästä ja jatkuu lokakuulle saakka. Päivisin lämpötila kohoaa kahdenkympin paremmalle puolelle ja iltaisin mennään 15 asteessa., koirat jaksavat vielä käydä lenkillä ja kodissa ei tarvitse olla tuulettimia päällä.

Kuvat: Mira Hautajoki

No tags 1
5 Responses
 • Jukka
  May 30, 2018

  Hei Marika! Olen löytänyt blogisi sattuman kautta vuosi sitten ja luenkin tätä ahkerasti. Pidän tyylistäsi kirjoittaa ja kuvailla asioita. Blogisi ovat mukavan lyhyitä ja tätä on ihana lukea. Olen huomannut, että esteettisyys on sinulle tärkeää joka ilmenee tuottamistasi kuvista. Haluaisin enemmän nähdä kuvia kodistasi, sisustustyylistäsi ja keittiöastioista. Onko jenkeille astioilla samanlainen merkitys kuin meille suomalaisille ikivanhat arabiat tai uudet iittalat? Minua myös kiinnostaisi kovasti tietää kuinka olet päätynyt elämään Kaliforniaan. Jos koet jonkin näistä aiheista kiinnostavaksi kirjoittaa niin minä ainakin lukisin mielelläni.

  • Marika
   May 30, 2018

   Moikka Jukka, ihana että jätit kommenttia! Kirjoittelin ennen L.A Madde blogia jossa oli juuri noita Kalifornian alkuvuosia mutta tuo blogi ei ole enää näkyvissä, mutta mieheni on täältä kotoisin ja muutin pysyvästi tänne vuonna 2011. Eli useamman vuoden olen elänyt tällä puolella maapalloa ja rakkauden perässä muuttanut. Kotipostaus on tarkoitus tehdä myöhemmin tänä vuonna kun saan kaiken vihdoin valmiiksi ja tuo astiapostaus on muuten tosi kiva idea! Arvaa kuka on tuonut Suomesta suurimman osan astioista vuosien aikana tai tilannut netistä. 🙂 Kiitos tosi paljon postausvinkeistä!

   • Jukka
    May 31, 2018

    Moi! Kiva kun vastailit minua askarruttaviin kysymyksiini! Ja kiva kuulla, että kotipostaus on työn alla, jään sitä odottelemaan! Ulkomailla matkustaessani olen yrittänyt löytää kivoja astioita kotiin tuotavaksi, mutta ei tunnu löytyvän. Skandinaavinen muotoilu on vaan niin miellyttävä ja sen rinnalle on haastavaa löytää yhteensopivia kuppeja ja kippoja. Itsekin veisin Suomesta siis omat mukanani 😀 Mutta jos kivoja löytyy sieltäpäin maailmaa niin täytyy varmaan lähteä käymään! Kaikkea hyvää!

 • A.M.
  May 30, 2018

  Jännä että on tuollasia sääilmiöitä, El Niñosta olen kuullutkin aikaisemmin, mutta en June Gloomista… Mutta ihania kuvia! todella rauhoittavia ja vitsit tykkään sun neuleesta 🙂

  • Marika
   May 30, 2018

   Joo se on ihan uskomatonta miten joka vuosi tämä samaa harmaa pilvimassa aina vyöryy tänne rannikolle ja pysyy pitkälle kesäkuun loppuun ja välillä heinäkuun puolelle. Ja kiitos ihana, tuntuu että olen asunut tuossa neuleessa viimeiset viikot 😀

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *