Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MEMORIAL DAY WEEKEND

by

Viikon päästä maanantaina vietetään Memorial Day:ta, pitkä viikonloppu luvassa joka on todella harvinaista täällä. (Varsinkin se  että myös mieheni saa tämän päivän töistä vapaaksi.) Useana vuonna olemme olleet Meksikossa, tänä vuonna taidamme jäädä kotiin ja keksiä jotain täällä kavereiden kanssa. Ruuhka takaisin kotiin maanantaina on aivan järkyttävää ja autolla menisi helposti 8 tuntia, suurin osa rajalla istuen. Itse tykkään kaikista näistä juhlapyhistä, memorial day:lla on suurempi merkitys, mutta samalla se on myös epävirallinen kesän aloitus.

Memorial Day sekä 4th of July ovat rentoja tapahtumia, yleensä grillataan kavereiden tai sukulaisten kanssa, ajellaan pyörillä, käydään rannalla ja nautitaan kiireettömyydestä. Itse aina suosittelen jos suuntaa Jenkkeihin, että pääsisi samalla kokemaan yhden näistä juhlapäivistä, esimerkiksi halloween tai 4th of July.

Dress: Zara, Sweater: Stich and Feather, Sandals: Tory Burch

Kuvat: Mira Hautajoki

No tags 1
1 Response
  • Jade
    May 29, 2018

    Itse olen viettänyt juuri Losissa yhdet Halloween juhlat jotka olivat ikimuistoiset, fiilis siellä oli aivan kuin suoraan elokuvista 😁 Kolmena vuotena olen viettänyt syyskuun Labor Day juhlia Miamissa. Ihana rento päivä rannalla, grillaten ja auringonlaskua katsellen. Myös näytti siellä olevan tapana kutsua ystäviä ja sukulaisia kotiin grillaamaan ja viettää mukavaa kiireetöntä juhlapäivää uima-altailla.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *