Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mermaid Treasures

by

Miehen vanhemilla on rantatalo Meksikon puolella lähellä Ensenadan kaupunkia. Yleensä käymme siellä joka vuosi alkukesästä sekä elokuussa ja parasta on että saamme koirat mukaan autolla. Ensenada on noin kaksi tuntia etelään rannikkoa Tijuanasta ja useat risteilyalukset tekevät siellä pysähdyksen. Meksikon puolella noin puolet lyhyemmän matkan takaa löytyy myös Rosarito joka on todella suosittu surffipaikka, varsinkin amerikkalaisten nuorten keskuudessa ja sieltä saa esimerkiksi vuokrattua talon rannan läheisyydestä.

Rakastan käydä nukkumaan kun kuulen aaltojen kohinan vaikka ikkunat olisivat kiinni ja aamulla herätä samaan rentouttavaan ääneen. Aamuisin käymme aina pitkillä lenkeillä koirien kanssa rantaa pitkin ja hiekasta löytyy yön jäljiltä mitä upeampia aarteita. `Sand dollar´on oma suosikkini ja niitä on koko ranta täynnä, vaikka muualta niitä alkaa olla todella hankala löytää. Myös upeita simpukoita eri sävyissä on aina pakko ottaa myös mukaan. Vielä kun keksisi mitä kivaa näillä meren aarteilla oikein tekisi. Ehdotuksia?

No tags 7
6 Responses
 • Jade
  July 20, 2017

  Hei, minulla on vähän samanlainen intohimo simpukoihin ja sand dollareihin. Floridasta olen kovasti yrittänyt etsiä mutta vain yhden sand dollarin olen löytänyt (simpukoita toki pilvin pimein) joten piti kaupasta ostaa pussillinen. Minulla on olohuoneen pöydällä lasinen tyylikäs “laatikko” johon laitoin kauniisti simpukat ja sand dollarit hiekkaan ( tämä nyt on hyvinkin yleinen tapa laittaa esille näitä) mutta upea se vaan on.
  Ikeasta ostin kirkaslasisen isohkon lampunjalan jonka täytin näillä kauniilla aarteilla, tämä on meidän vierashuoneessamme ja kaikki vieraamme ovat sitä kehuneet upeaksi. Olen joskus kuunnellut nukkumaan mennessä meren kohinaa netin kautta, vaikka aika meren läheisyydessä olen ikäni asunut,ei se kohina täällä Suomessa pääkaupunkiseudulla ihan samanlaista ole.

 • Elina
  July 24, 2017

  Oi ihania nuo simpukat! Onko niissä luonnostaan tuollainen “kukkakuvio”? Mulle tuli heti ensimmäisenä mieleen askarrella niistä semmoinen ovikoriste, ja ajanmyötä ikäänkuin hyttysverkko. Jos vaan viitsii porata pienet reijät tai miksipä ei laittaisi nauhaan suoraan kiinni super-liimalla, sekin toimisi! Helisisivät tuulessa varmaan aika kauniisti yhteen kilahtaen 🙂

 • Sofia C.M
  July 26, 2017

  Pretty 🙂
  Greetings from Switzerland //Sofia (…visit my blog http://sofiacm.com for interior and style tips)

 • Eppu
  July 31, 2017

  Hei Marika! Ois kiva tietää, suositteletko yksin matkustamista? Kierteletkö siis yksin yleensä, kun teet lentoemännän työtä? ☺️

  • Marika
   August 3, 2017

   Hei Eppu, kiitos postausaiheesta! Tein juuri jutun tästä!

   • Eppu
    August 11, 2017

    Kiitos! 😊

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *