Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MIKSI PÄÄDYIMME MONTESSORI SÄNKYYN

by

Warren oppi seisomaan pinnasängyssään 8 kk iässä, tämän jälkeen yöt myös alkoivat olla aikamoista hulinaa. Hän ei malttanut olla yhtään paikallaan ja hän heräsi tunnin välein seisomaan ja itkemään sängyssä. Yritimme eri tekniikoita, mutta mikään ei tuntunut toimivan, jotta saisimme takaisin paremmat yöunet.

Aloin lukea Montessori sängyistä ja pidin ajatuksesta että toinen ei olisi jumissa pinnojen takana, sillä tuntui että tämä oli juuri suurin ongelma meillä, että Warren inhosi olla suljetussa sängyssä. Olimme jo nukkuneet päiväunia lattialla unipesässä ja yöunien siirtäminen lähemmäksi maantasoa tuntui myös luonnolliselta.

Nyt on nukuttu “lattialla” viikon verran ja mitä on tapahtunut viikossa?

-Heti ensimmäisenä yönä kun otimme tämän uuden sängyn kokeiluun, Warren nukahti ilman itkemistä 10 minuutissa edellisen 45-60 hulinan/itkemisen jälkeen. Warren on myös unessa heti seitsemään jälkeen illalla.

-Warren herää ehkä kerran tai kaksi yössä muutamaksi minuutiksi ja nukkuu aamulla noin seitsemään saakka. Ei enää itkemistä pitkin yötä kuten aikaisempina viikkoina.

-Ainoastaan kahtena ensimmäisenä yönä löysin hänet nukkumasta leikkimaton päältä yöllä, mutta muina öinä hän on nukkunut koko yön sängyssään. Minulla on pitkä käärmetyyny jonka laitan sängyn reunojen ympäri, jolloin sänky muistuttaa kuin suurta unipesää.

-Mikään ei ole söpömpää kuin kuulla aamulla, miten hän herää ja alkaa leikkimään leluillaan huoneessa ja konttaa sitten meidän huoneeseemme.

Tällainen sänky ei varmasti toimi kaikilla, mutta meille se oli pelastus sen jälkeen kun toinen alkoi liikkua enemmän.

1 Response
  • Elina
    August 12, 2019

    En ole ikinä kuullutkaan tällaisesta sängystä mutta laitan muistiin! Meidän vauva on vasta 2kk mutta nukkuminen (tai nukkumattomuus) on ollut ongelmana koko ajan. Katsotaan miten käy kun aikoinaan siirrymme pinnasänkyyn, ehkä tämäntyyppinen sänky voi tulla tarpeeseen.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *