Tietoa mainostajalle ›

MIKSI RAKASTAN HAVAIJIA?

by

Parasta on ehdottomasti rento tunnelma. Vaikka Kalifornia on jo itsessään jo rento paikka asua, Havaiji on ehdottomasti aivan omaa luokkaansa. Rantasandaalit ympäri vuorokauden ja hiukset voivat kuivua rantatuulessa. Minusta on upeaa miten paikalliset ottavat elämän aivan eri asenteella kuin muualla maailmassa.

Vaikka resorteissa onkin turre-fiilis niin niistä voi helposti karata autolla saarten muihin kolkkiin. Minusta on kuitenkin ihana, miten hyvin hoidettuja nämä hotellialueet ovat ja joka paikassa on niin siistiä.

Merikilpikonnat, valaat ja delfiinit joita voi helposti nähdä Havajilla. Miten uskomaton fiilis kun suuri merikilpikonna tulee rannassa kurkkailemaan sinua.

Quiksilver ja Billabong sekä monet muut rennot surffimerkit. Muistan miten 15-vuotiaana Englannissa törmäsin näihin merkkeihin ensimmäisen kerran ja siitä saakka olen rakastanut rentoa surffityyliä.

Rakastan kookoksen, mangon ja ananaksen tuoksua. Näitä kolmea löytyy saarilta enemmän kuin mistään. Parasta on esimerkiksi hotellin shampoot ja rasvat jotka tuoksuvat niin hyviltä. Tuore ananas on erityisen makea Havaijilla ja sitä myydään joka ruokakaupassa.

Saarilla on fiilis kuin eläisi pienessä kuplassa sillä mainlandiin on vähintään viiden tunnin lento.

1 Response
  • Jade
    October 12, 2017

    En ole käynyt Havaijilla mutta näyttää ja kuulostaa niin ihanalta.
    Voisitko kuvitella asuvasi Havaijilla vai onko se vain ihana lomailla? Minkälaista arki siellä olisi?

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *