Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MIKSI RAKASTAN HAVAIJIA?

by

Parasta on ehdottomasti rento tunnelma. Vaikka Kalifornia on jo itsessään jo rento paikka asua, Havaiji on ehdottomasti aivan omaa luokkaansa. Rantasandaalit ympäri vuorokauden ja hiukset voivat kuivua rantatuulessa. Minusta on upeaa miten paikalliset ottavat elämän aivan eri asenteella kuin muualla maailmassa.

Vaikka resorteissa onkin turre-fiilis niin niistä voi helposti karata autolla saarten muihin kolkkiin. Minusta on kuitenkin ihana, miten hyvin hoidettuja nämä hotellialueet ovat ja joka paikassa on niin siistiä.

Merikilpikonnat, valaat ja delfiinit joita voi helposti nähdä Havajilla. Miten uskomaton fiilis kun suuri merikilpikonna tulee rannassa kurkkailemaan sinua.

Quiksilver ja Billabong sekä monet muut rennot surffimerkit. Muistan miten 15-vuotiaana Englannissa törmäsin näihin merkkeihin ensimmäisen kerran ja siitä saakka olen rakastanut rentoa surffityyliä.

Rakastan kookoksen, mangon ja ananaksen tuoksua. Näitä kolmea löytyy saarilta enemmän kuin mistään. Parasta on esimerkiksi hotellin shampoot ja rasvat jotka tuoksuvat niin hyviltä. Tuore ananas on erityisen makea Havaijilla ja sitä myydään joka ruokakaupassa.

Saarilla on fiilis kuin eläisi pienessä kuplassa sillä mainlandiin on vähintään viiden tunnin lento.

4 Responses
 • Jade
  October 12, 2017

  En ole käynyt Havaijilla mutta näyttää ja kuulostaa niin ihanalta.
  Voisitko kuvitella asuvasi Havaijilla vai onko se vain ihana lomailla? Minkälaista arki siellä olisi?

  • Marika
   October 26, 2017

   En tiedä olisiko elämä vähän liian rentoa omaan makuuni 😀 Ihana lomailla mutta en tiedä asumisesta. Ehkä Honolulu voisi silloin sopia paremmin kun siellä on enemmän menoa ja meininkiä. 😀

 • Siiri / Pilkettä
  October 19, 2017

  On kyllä ihanan näköistä. Itse odotan tammikuista Kuuban matkaa, mutta ehkä vielä joskus pääsen Havaijille. 🙂

  • Marika
   October 26, 2017

   Oooo Kuuba on varmasti myös upea! Sinne olisi ihana päästä kuvaamaan vanhoja taloja ja autoja! Ihanaa matka odotusta

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *