Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MITÄ KANNATTAA OSTAA JENKEISTÄ

by

Shoppailu Jenkeissä on ihan parasta. Täältä löytyy niin monia erilaisia merkkejä ja tarjontaa on uskomattoman paljon. Itse tulisin tänne ihan vain shoppailureissulle jos asuisin Euroopan puolella. Mitä täältä sitten kannattaa ostaa?

Meikkejä, esimerkiksi Clinique -merkki on täällä paljon halvempi kuin Suomessa. Katsoin äsken esimerkiksi poskipunan hintaa Sokoksella jossa se oli 36 euroa, täällä se on noin 20 euroa. Ripsiväri oli 29 euroa, täällä 16 euroa. Halvemmat merkit kuten esim, Maybeline on täällä myös huomattavasti edullisempaa, ripsivärit jotka Suomessa ovat 16 euroa ovat täällä alle 7 euroa.

Ralph Lauren ja muut jenkkimerkit; on uskomatonta miten paljon kalliimpia nämä merkit ovat Euroopan puolella, itse olen ostanut pojalle Ralphin neuleita ja t-paitoja alennusmyynneistä ja maksanut puuvillaneuleista 14 euroa ja paidoista reilun vitosen. Niin hyvälaatuisia tuotteita ja kestävät hyvin käytössä. Myös Calvin Kleinin alusvaatteet ovat omia lemppareitani ja näitä saa niin outleteista, kuin Nordsrom Rackista melkein puolet Suomen hinnoista.

Laukut juuri näiltä amerikkalaisilta merkeiltä ovat myös halvempia Eurooppaan verrattuna, esimerkiksi Michael Kors, Ralph Lauren, Rebecca Minkoff ja Calvin Klein.

Converset, Uggit ja Vanssit, kengät ovat useita kymppejä halvempia täällä Suomessa. 

Urheilivaatteet; Jos ei lasketa mukaan ihania Lululemoneja niin urheiluvaatteet ovat täällä halvempia. Varsinkin Marshalls, TJ Maxx ja Nordsrom Rack myyvät tunnettuja merkkejä 10-20 dollarilla.

Party City, Michaels; Erilaiset juhlatarvikkeet ovat täällä paljon halvempia. Koristeet sekä leivontaan liittyvät jutut joita löytyy erityisesti Michaels kaupasta ovat ihan parhaita.

Yritän miettiä mitä kaikkea muuta täältä kannattaa ostaa, mieleen tulee vielä vitamiinit ja luontaistuotteet. Mitä sinä yleensä olet ostanut Jenkeistä Suomeen?

No tags 12
7 Responses
 • Elisa
  February 3, 2019

  Itse huomasin myös hintaerot kun kävin ekan kerran Jenkkilässä vuonna 2015. Meidän mielestä esim. Leviksen farkut maksavat kolmasosan jenkeissä (Macys 30$, Euroopassa 110€). Jenkeistä löytyy myös sporty- malli, joka sopii miehelleni täydellisesti sillä siinä mallissa on enemmän tilaa reisille. Itsekin ostin viime marraskuussa San Franciscon reissulla kolmet Levikset 😀 Tykkään Jenkeissä outlet kylistä, koska sieltä löytyy aina niin hyvänhintaisia tuotteita ja tosiaan paljon halvemmalla kuin Suomessa. Yllätyin myös positiivisesti Walmartin valikoimasta (tosi hyvä laatu) ja hintatasosta.

  • Marika
   February 3, 2019

   Joo Levikset ovat kyllä halvempia! Oikeastaan kaikki jenkkimerkit ja tuntuu että niihin tulee kunnon lisä päälle kun ne lähetetään Euroopan puolelle. Mutta sama on kyllä merkeissä jotka tuodaan tänne, katsoin Louis Vuittonin lompakkoa ja se on Euroopan puolella 100 EUROA halvempia kuin täällä. Aika hullua. Itse Tykkään Targetista, sieltä löytyy aina kaikkea ihanaa 😀

 • Jennimbus
  February 3, 2019

  Kiitos postauksesta! Olen matkustamassa syksyllä ensi kertaa Jenkkeihin ja olenkin vähän kartoittanut, että mitä merkkejä sieltä kannattaa sitten ostaa 🙂 Itseäni kiinnostaa ainakin Michael Kors, Guess ja Victoria’s Secretin treenivaatteet, joita ei myydä Suomessa. Suosittelisitko ennemmin käymään Outlet-kylissä hyvien löytöjen perässä vai tekeekö löytöjä myös kivijalkaliikkeistä?

  • Marika
   February 3, 2019

   Ooo ihanaa, mithin suuntaan Jenkkejä olet menossa? Ja Outletit ovat kyllä hyviä mutta itse itse liikkeissä on tosi usein myös hyviä alennusmyyntejä, tuntuu että täällä on aina jonkin sortit alet menossa. Michael Korsin laukkuja saa paljon halvemmalla Nordsrom Rack liikkeestä että kannattaa katsoa niiden tarjonta myös!

 • hei
  February 11, 2019

  Mitä mieltä olet omasta hiilijalanjäljestäsi? Entä yllyttämisestä kuluttamiseen + lentämiseen? Tuntuu, että itse ei ainakaan kehtaa kovinkaan paljon puhua lentokoneella tehtävistä ulkomaanmatkoista. Saatikka shoppailusta 😀

  • Marika
   February 13, 2019

   Heii, todella ajankohtainen asia ja tuntuu että Suomessa todella esillä. Täällä ei niinkään samassa mittakaavassa kuin siellä. Heh itse olemme tulossa Suomeen huhtikuussa ja ikävä kyllä ainut keino päästä sinne näkemään sukulaisia on lentokone. Asun maassa jossa välimatkat ovat pitkiä ja lentäminen on pakollista jos haluaa päästä jonnekin. Koko maailman päästöistä lentäminen on noin 3 prosenttia eli on myös paljon erilaisia muita asioita jotka tätä maapalloa tuhoavat. Itse myös ammattini puolesta olen koneessa ja en ole ammattia vaihtamassa tämän takia, koska lentäminen on myös paljon muutakin kuin “huvittelua” vaan enemmän vain nopeammin paikasta toiseen siirtymistä erilaisten syiden takia. Ja kyllä ajamme myös autolla esimerkiksi telltailemaan, mutta silloinkin käytämme autoa joka kuluttaa. Haluan näyttää pojalleni maailmaa ja siihen kuuluu muiden kulttuurien kokemista ja näkemistä. Minusta tämä avartaa maailmankatsomusta ja auttaa ymmärtämään paremmin tätä maapalloa ja erilaisia ihmisiä, kuin se että olisimme vain kotona.
   Kyllä blogini keskittyy matkustamiseen ja shoppailuun ja itse pidän näistä asioista 🙂 Itse yritän täällä esimerkiksi ajatella veden kulutusta, roskaamista ja merien tilaa, joihin täällä taas keskitytään enemmän. Itse myös keskityn siihen miten ruoka on täällä tuotettu ja osallistun esimerkiksi beach cleanup tapahtumiin, jossa rantaa siivotaan yhteisvoimin roskista. On monia erilaisia tapoja auttaa tätä maapalloa kuin se että lopettaisi lentämisen. Pieniä tekoja kyllä mutta auttavat myös jossain määrin.

   • Kestävämpiä valintoja
    March 31, 2019

    Kaikenlainen kuluttaminen kasvattaa hiilijalanjälkeä. Tekstiiliteollisuus on yksi pahiksista. Shoppailuakin voisi tehdä kestävämmällä tavalla. Voisiko noita mainitsemiasi tuotteita ja merkkejä löytää käytettyinä, jos ei halua ostaa uutta? Millaisia second hand -paikkoja suosittelisit? Entä kompensoitko paljoa lentämistä päästömaksuilla?

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *