Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mitä kotiäidit tekevät päivät pitkät?

by

Täytyy myöntää että ennen vauvan syntymää minulla ei ollut minkäänlaista ajatusta, mitä kotiäidit oikein tekevät päivät pitkät. Mietin että miten ihmeessä ajan saa oikein kulumaan ilman, että kyllästyy kotona olemiseen. Miten väärässä oikein olinkaan ja kuinka uskomattoman nopeasti päivät oikein menevät. Tuntuu että välillä on jopa enemmän kiire kuin aikaisemmin kuin olin töissä. Mitä kaikkea meidän päiviin sitten mahtuu?

Yleensä heräämme seitsemän jälkeen, syömme aamupalaa ja Warren leikkii innoissaan yön jälkeen. Hieman ennen yhdeksää on hänen ensimmäinen lyhyempi päiväuni aika. Päivistä riippuen käymme jumpassa rattailla jolloin olemme kotona yhdentoista aikaa tai kirjaston tarinatunnilla ja puistossa keinumassa tämän jälkeen. Syömme lounasta ja sitten on Warrenin toisten päikkäreiden aika. Mutta esimerkiksi tänään kävimme uimatunnilla puolenpäivän aikaa ja toinen nukkui autossa päikkärit sen jälkeen ja pääsin käymään samalla reissulla myös Targetissa.

Treffaamme muita mammoja ja vauvoja esimerkiksi puistossa, torilla tai käymme rannassa kävelyllä. Jossain vaiheessa pitäisi ehtiä vielä tiskata ja pestä hieman pyykkiä ja viedä Coco kävelylle. Ruokaostokset hoidamme miehen kanssa viikonloppuisin, jolloin viikolla minun ei tarvitse hakea kuin jotain pienempää kaupasta. Mies tulee kotiin kuuden maissa ja tässä vaiheessa tuntuu että päivä on vain hurahtanut taas ohitseni ilman että sain mitään suurempaa kotona aikaan.

Mietin että olisiko kiinnostusta nähdä kännykällä otettuja kuvia “päivä kanssani postausta”?

No tags 12
4 Responses
 • Laura
  June 4, 2019

  Ehdottomasti ois mielenkiintoista nähdä postaus sun päivän kulusta! Kyllä itsekin vielä toistaiseksi lapsettomana oon pohdiskellut, että miten sitä ei sitten aikanaan kotona tule aika pitkäksi. Mutta mitä nyt seuraillut muutamaa tuoretta äitiä blogi/somemaailmassa, on kyllä tuo ajatus lähtenyt haihtumaan. Musta on hienoa, miten sisällöntuottajat näkevät vaivaa ja raottavat verhoa oman arkensa edestä, rikkoen samalla jos jonkinmoisia ennakkoluuloja / muodostettuja käsityksiä kyseisistä ihmisistä tai jostain ilmiöstä ylipäätään. Eli jos sua vaan nappaa sellanen toteuttaa niin täällä ainakin yks innokas lukija!

  Ps. sun hiukset näyttää ihan superkivoilta näissä kuvissa! Plus toi tausta nyt vaan on ihanan vallaton. Aurinkoista keskiviikkoa sinne kauas 🙂

 • Sara
  June 5, 2019

  Kiinnostaisi! 🙂

 • MD
  June 6, 2019

  Tuo on kyllä yllättänyt itsenikin, että miten nopeasti päivä hurahtaa ihan niiden perus arkirutiinien parissa, saati sitten jos on jotain ohjelmaa vielä lisäksi. Tuollainen ”päivä kanssani” -postaus olisi kyllä kiva! 🙂

 • Jade
  June 9, 2019

  Ehdottomasti kiinnostaisi 🥰

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *