Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MITEN ITSE VÄHENSIN KEMIKAALIEN KÄYTTÖÄ RASKAUSAIKANA?

by

Sain kysymyken miten olen itse suhtautunut kemikaaleihin raskausaikana, aluksi ajattelin etten ole juuri tehnyt mitään erikoista, kunnes aloin tehdä listaa asioista ja siitä tuli pidempi kuin olin edes ajatellut. Olen aina kiinnittänyt todella paljon huomiota ruokaan täällä asuessani ja varsinkin alkuraskauden aikana yritin pitää huolta tästä erityisen paljon.

-Itse päätin etten raskaana värjää hiuksia ollenkaan. Tähän on monta ajatustupaa, mutta itse halusin olla värjäämättä ja täytyy myöntää että odotan jo että saan hiukset kuntoon. Onneksi raidat joita minulla, antaa todella paljon anteeksi kun jakauksen paikkaa hieman muuttaa.

-Jätin myös oikeastaan kaikki hajusteet pois, rasvana käytän todella yksinkertaisia apteekin rasvojen tyyppisiä voiteita.

-Monta kuukautta käytin myös ainoastaan luonnonkosmetiikan shampoota ja hoita-ainetta. Nyt olen ostanut muutaman muun pullon raskauden loppuvaiheessa.

-Deodarantti on myös luonnonkosmetikkaa ja en ole oikeastaan käyttänyt ollenkaan hiuslakkoja tai muita tämän tyyppisiä aineita. Myös hammastahnan josta pidän, olen löytänyt Whole Foodsista ja siinä ei ole mitään myrkyllisiä ainesosia.

-Kynsilakkaa käytän todella harvoin ja sekin on luonnonkosmetiikkaa. Oma suosikkimerkkini on Mineral Fusion Nail Polish, heillä on todella kivoja värejä. Kun käyn mani-pedikyyrissä otan oman lakan sinne mukaan.

-Aurinkorasvan kanssa tein paljon tutkimusta, sillä täällä myydään todella paljon huonoja rasvoja joista irtoaa ihoon myrkkyjä. Lopulta päädyin käyttämään Babyganics-aurinkorasvaa joka on tehty pienten lasten iholle.

-Kaikki pesuaineet, tiskiaine, käsisaippuat sekä puhdistusaineet ovat meillä myös luonnollisempia vaihtoehtoja. Seventh Generation on yksi suosikki merkkini, en pidä hajusteista tälläkään saralla. Viinietikka on myös loistava aine siivouksessa jota käytän todella paljon.

Pieniä tekoja arjessa ja itse haluan ajatella että keho saa muutenkin niin paljon ylimääräisiä kemikaaleja jokapäiväisessä elämässä, että jos voin edes hiukan vähentää mitä kaikkea ylimääräistä otan vastaan niin mielelläni teen sen.

 

No tags 6
2 Responses
 • Meri
  October 26, 2018

  Hei ihana kuulla, että joku muukin aikuinen käyttää Babyganicsin aurinkorasvaa! Asun myös CA ja olen miettinyt olenko ihan hölmö, kun käytän vauvojen aurinkorasvaa… Ahahaa! Mutta musta se vaan on oikeasti paras kaikissa niistä lukuisista mineraalirasvoista, joita olen kokeillut!

  • Marika
   October 29, 2018

   Todellakin! Hiukan paksua välillä eikä levity aivan yhtä hyvin kuin ns.tavalliset rasvat, mutta tosiaan paras joita olen kokeillut!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *