Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MOORTEN BOTANICAL GARDEN-PALM SPRINGS

by

Kaktuksia eri puolelta Amerikkaa, Meksikoa ja Väli-Amerikasta. Moortens garden on upea paikka ihastella näitä kasveja Palm Springissä. Sisäänpääsymaksu on muutaman dollarin ja alueen kiertää ympäri melko nopeasti. Paikka on perustettu 1939 ja se henkii vanhanajan historiaa, aivan kuten koko Palm Springs.

Vaikka Los Angelesissa on vaikka kuinka paljon nähtävää, niin vaikka vain yhden yön reissu Palm Springsiin, Santa Barbaraan tai Ojai:hin antaa paljon paremman kuvan mitä kaikkea upeaa tällä suurella alueella on tarjottavana.

Kun itse kävimme täällä oli keskipäivä, lämpömittari näytti varmasti 40 astetta ja hikoilin kuin pieni possu. Onneksi saimme muutaman kuvan muistoksi ja kuvista tuli ihana muisto minilomalta.

1701 S Palm Canyon Dr, Palm Springs, CA 92264

2 Responses
 • Nanna
  October 24, 2018

  Moikka! Me ollaan tulossa nyt ekaa kertaa Los Angelesiin ja Las Vegasiin kesäkuussa 2019. Me mentiin nyt bookkaamaan hotelli Downtownista ja kun katselin kartalta, niin se Skidrow’n aluehan on meidän hotellilta 0,5 mailin päässä. Onko tuo hotellin sijainti nyt aivan järkyttävä? Me miehen kanssa vähän alettiin panikoimaan, kun tämä selvisi 😀 Mitä aluetta suosittelisit ensikertalaiselle Losin alueelta?
  Ps. kiitos tästä blogista, ollaan saatu jo nyt todella paljon vinkkejä tulevaa reissua varten 🙂

  • Marika
   October 24, 2018

   Heiii, Downtownissa on tosi makeita uusia hotelleja, mutta alueena se ei ole ehkä miellyttävin. Se ei ole kuten Euroopan kaupunkeihin tottuneena “keskusta” vaan enemmän juuri korkeita rakennuksia ja toimistoja ja iltaisin aika levotonta aluetta. Itse kävisin siellä syömässä jossain kivassa uudessa ravintolassa, mutta ei ehkä alue missä haluaisin koko lomaa viettää. Plus pelkästään ruuhkat sieltä pois rannalle päin ovat aina aika järkyttäviä.
   Ranta-alueet ovat ihania, kalliimpia kyllä mutta niissä on enemmän sitä Kalifornia fiilistä, itse suosittelen Manhanttan-Redondo Beachiä, sitten Santa Monicaa, tai West Hollywood josta vielä pääsee helpommin rannalle. Mutta Hollywoood ja juuri downtown ei kyllä ole ykkösenä. Toinen vaihtoehto on myös yöpyä muutamassa eri paikassa niin saa paremmin kuvaa alueesta. Esim Santa Monica ja sitten etelämpänä esim Huntington Beach-Newport Beach.
   🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *