Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MY STYLE

by

Jos pitäisi kuvailla tyyliäni yhdellä sanalla, niin se olisi ehdottomasti rento. Kalifornia on muokannut pukeutumistani vuosien aikana ja vaikka huomaan aina välillä kaipaavani tyyliäni Euroopassa, niin täällä pukeutuminen tuntuu enemmän minulta. Rakastan rennon boheemia rantafiilistä joka jatkuu ympäri vuoden ja bleisereitä ei kaapistani ole löytynyt useaan vuoteen vaikka Suomessa asuessani ne olivat yksi tyylini kulmakivistä. Seuraava hankinta on Leviksen 501 skinnyt (kun oikea koko tulee vastaan), joista olen haaveillut jo pidemmän aikaa ja ne niissä on ihanaa vintage henkeä.

Kuvassa minulla on “talvi bootsini” jotka ovat kivaa vaihtelua sandaaleiden jälkeen. Tykkään todella paljon vaaleista kengistä ja ne tuntuvat menevän asun kuin asun kanssa. Treffasin upean Hannan kanssa tänään kuvailujen merkeissä Manhattan Beachillä. Oli ihana päästä pitkästä aikaa kunnon asukuvaamiseen toisen intohimoisen kuvaajan kanssa ja yhdessä saimme räpsittyä upeita kuvia. En voi uskoa että on jo kaksi vuotta siitä kun Hannan perhe asui samassa kaupungissa kanssani, uskomatonta miten nopeasti aika oikein menee eteenpäin ja miten ihana olisikaan jos saisin pitää hänet aina täällä, sillä jostain syystä aktiivisesti bloggaavia ei juuri ystävistäni löydy.

Jeans: Zara, Shirt: Gap, Boots: Franco Sarto, Bag: Gucci

Kuvat: Hanna Väyrynen, edit by me.

No tags 2
1 Response
  • Jade
    November 28, 2017

    Rento tyyli on juuri aivan ihanaa, itse viihdyn juuri sellaisessa parhaiten. Jään odottamaan innolla Hannan ja sinun upeita kuvia.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *