Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

NEW BLOG!

by

Täällä sitä ollaan, uuden blogin puolella ja olen enemmän kuin innoissani. Tuntuu että täällä pääsen toteuttamaan visuaalista puolta paljon paremmin kuin vanhan blogin puolella, suurempien kuvien ja toimivamman pohjan ansiosta.

Tuntuu oudolta ajatella miten pitkään painiskelin tämän blogin päätöksen äärellä ja sitten yhtäkkiä se vain valkeni minulle. Haluan keskittyä matkusteluun, aiheeseen joka on lähinnä sydäntäni ilman että minun tarvitsisi miettiä asukuvien postaamista. Eräänä vapaapäivänä istuin tietokoneen ääreen ja halusin kaiken heti, valita pohjan ja saada koko blogin valmiiksi. Mies ei meinannut millään ymmärtää innostustani, mutta hän ei myöskään tiennyt kuinka pitkään olin paininut tämän päätöksen äärellä. Kun vihdoin ymmärsin mitä oikein halusin tehdä, mikään ei voisi pysäyttää minua.

Täytyy sanoa että koodaaminen meinasi kuitenkin koitua suurimmaksi haasteeksi, ehdin jo laittaa ilmoituksen Craiglistille jos voisin palkata osaavan henkilön avuksi. Melkein sadan sähköpostin jälkeen poistin ilmoituksen ja mietin haluanko käyttää kaksisataa dollaria johonkin kivempaan ja saada homman hoidettua HETI. Viisi tuntia myöhemmin tämä blogi oli vihdoin valmis ja minulla voittajafiilis. En voinut uskoa että olin onnistunut saamaan nettisivun valmiiksi aivan itse.

Tervetuloa siis uuden blogin puolelle, ihana että olette löytäneet tänne! Muutaman viikon ajan vanha blogi ohjautuu suoraan tänne uuden blogin puolelle ja sen jälkeen vanha L.A.Madde on vielä hetken aikaa näkyvissä.

Jotain minusta;

Olen asunut Los Angelesissa OC:n rajalla pienemmässä rantakaupungissa mieheni kanssa vuodesta 2011. Työskentelen lentoemäntänä suurelle amerikkalaiselle yhtiölle ja rakastan työtäni, sillä se auttaa ainaiseen matkakuumeeseen ja pääsen näkemään mitä erilaisempia kaupunkeja. Aikaisempi työni valokuvaajana on edelleen lähellä sydäntäni ja pääsen toteuttamaan tätä joka kuukausi erilaisten kuvausten parissa.

Blogin kautta saan pitää yhteyttä Suomeen ja suomen kieleen, sillä päiväni menevät oikeastaan vain paikallisten parissa. Luvassa on paljon reissupostauksia ja vinkkejä erilaisiin kohteisiin. Tervetuloa!

7 Responses
 • Marissa
  June 22, 2017

  Congrats on the new blog upgrade! 🤗 It’s always fun and fresh to give your blog a new look and great job on coding! Everything looks great!

  • Marika
   June 26, 2017

   Thank you!!! I love this new layout!

 • Jade
  June 22, 2017

  Paljon onnea uuteen blogiisi, todella upealta näyttää jo nyt 😊

  • Marika
   June 22, 2017

   Kiitos ihana ja mahtavaa että olet löytänyt tänne uuden blogin puolelle!

  • Marika
   June 26, 2017

   Kiitos paljon!!! Pientä hienosäätöä pitää vielä tehdä mutta olen todella tyytyväinen tähän pohjaan.

 • PiaMarika
  June 23, 2017

  Odotan malttamattomasti postauksia, etenkin kaupunkikohteet Euroopassa kiinnostavat.

 • Ulla
  June 27, 2017

  Onnea uudelle blogille! Uskon, että tää on huikee juttu! =) Mukava, että jaat kokemuksia reissuilta ja varmasti vanhasta blogista jää kans jotain henkeä tänne. Pitääpäs laittaa uus osoite kans Blogloviniin talteen niin tulee seurattua sitten ku ei oo uudelleenohjausta. Hyvälle näyttää tää ilme ja varmasti voittajafiilis selvitä teknisistä ongelmista voittajana. Hyvä hyvä! =)

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *