Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

NOLOJEN TILANTEIDEN MESTARI

by

Onnistun nolaamaan itseni useasti, välillä naurattaa kun mietin että näitä pitäisi muistaa kirjoittaa ylös useammin…

Meillä oli keittiössä pari pistoriasiaa jotka eivät toimineet pitkään aikaan ja kun yhtäkkiä netti lopetti toimimasta, ajattelin että nyt meni sitten pistoriasia myös makkarista. Mies soitti sähkömiehen paikalle näitä korjaamaan ja sulake oli palanut näistä keittiön pistorasioista. Selitin sähkömiehelle miten netti ei ole toiminut kahteen päivään ja se makuuhuoneen pistorasia on varmasti myös huono, no netin johto ei vain ollut enää seinässä kiinni. Heh en kertonut miehelle vaan sanoin että sulake vain piti vaihtaa kaikista.

Olin töissä koneessa ja meillä oli vanhassa uniformussa neuletakki, jota voimme pitää koneessa sisällä kun viileä ilma yllättää. Kävelin koko turistiluokan eteen safetydemoa varten ja vedin samalla takkia ylleni. Kappas hihasta putosi kauniit kukalliset alushousuni käytävälle. Heh kasvot punaisina nappasin housut taskuuni ja mietin että seuraavalla kerralla tarkastan pesusta tulleet vaatteet tarkemmin.

Toimin vastaavana lennolla ja päivä oli ollut pitkä, tein kuulutusta jossa toivotin kaikki tervetulleeksi lennolle Detroitiin. Hups olimme kuitenkin matkalla Denveriin, sain 200 ihmisen katseet ja kummastuneet ilmeet itseeni ja stressissä kaikki alkoivat kysellä minne tämä kone on nyt oikein menossa.

Muita joita tapahtuu näitä noloja juttuja useasti? 🙂

Takki: Levis, hattu: Lack of Color, Farkut: Madewell, kengät: vans

No tags 10
5 Responses
 • Sape
  February 24, 2019

  Kiitos nauruista 😀 😀 😀 toinen nolojen tilanteiden ihminen ilmoittautuu!!

  • Marika
   February 25, 2019

   Haha jesh en ole siis yksin 😂

 • Lucy
  February 25, 2019

  Aivan ihana tuo sun takkisi! Onko uutta mallistoa, et vieläköhän sen voisi löytää 🤔

  • Marika
   February 25, 2019

   Levi’s Sherpa Lightweight Bomber Jacket Tällä nimellä on takki, Itse löysin alennusmyynneistä, oletko Suomen vain Jenkkien puolella? JC penney myy $45 clearence tällä hetkellä! Itse maksoin muistaakseni $65 normi hinta $150!

 • Sini
  February 25, 2019

  Hahaha mä oon samanlainen ja tosi usein nolaan itseni. Nyt äkkiseltään tulee mieleeni sellainen tilanne kun olin ekaa kertaa jenkeissä vierailulla ja miken perhetutut tulivat kylään. Perheen äiti tuli kättelemään ja sanoin “my name is Sini” johon nainen vastasi vain “Cecilia”, vastasin siihen “No, Sini” johon nainen uudestaan “Cecilia” sanoin sitten “No Si-ni” suuri selkeästi artiguloiden oikein suun liikkeitä liioitellen. Johon tämä nainen tosi enää “ah”. Mike seisoi kun vieressä ja kun tää nainen jatkoi matkaa, Mike sitten kertoi että tän naisen nimi oli cecilia. Siis mä olisin halunnu vajota maan alle häpeästä. Mä luulin että se kuuli koko ajan mun nimen väärin. Mutta olikin yrittänyt kertoa omaansa, hahahaha 😂 hitto, miksei se voinut sanoa “i’m cecilia. Jälkeen päin mua naurattaa tää ja me välillä vieläkin muistellaan tätä vaikka siitä on jo kohta kuus vuotta, mutta silloin mua kyllä hävetti.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *