Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ODOTUSAJAN LUKEMISTA

by

What to expect when you’re expecting on varmasti yksi tunnetuimmista odotusajankirjoista maailmassa. Itse olen nähnyt kirjan monissa eri leffoissa ja kun sairasvakuutusyhtiöni raskauden alussa kysyi, haluanko kirjan ilmaiseksi luettavaksi niin pakkohan se oli ottaa. Raskauden alussa lueskelin viikkoja tarkemmin, mutta täytyy myöntää että varmasti noin 15 viikon tienoilta kirja on jäänyt lähinnä vain pölyttymään. Monet kaverini tietävät myös joka viikolta minkä kokoinen hedelmä-tai vihannes vauva oikein on, itse olen ollut ihmeen rento koko raskauden ajan oikeastaan kaikesta, edes rakenneultraa en osannut edes jännittää tai miettiä sen tarkemmin.

Kirja josta itse tykkäsin on Pamela Druckerman Bringing up Bebe. Minusta oli todella mielenkiintoista lukea amerikkalaisen naisen vertailua ranskalaiseen kasvatukseen ja monessa kohtaa olin enemmän ranskalaisten kuin amerikkalaisten tapojen puolella. On muutenkin mielenkiintoista nähdä ystävien lapsien kasvatusta täällä ja tästä voisi tehdä joskus postauksen.

Onko kirjoja joita suosittelet luettavaksi raskauden aikana?

3 Responses
 • Riikks
  July 8, 2018

  Mä suosittelisin, näin jälkiviisaana, lukemaan etukäteen vauvan unikouluista tai ylipäänsä vauvan uniongelmista. Itse valmistauduin lähinnä raskauteen ja synnytykseen, mutta en vauva-ajan ongelmiin, kuten just noihin niin tyypillisiin uniongelmiin. Siellä on varmasti tosi hyviä kirjoja tarjolla, mutta jos saat käsiisi sellaisen suomenkielisen vauvan unioppaan kun Unihiekkaa etsimässä, niin sille iso suositus!

  Terveisin, 1-vuotiaan pojan äiti (joka vihdoin saa nukkua koko yön!)

 • Sari
  July 9, 2018

  Vicki Iovine, tyttökavereiden opas odotukseen, tyttökavereiden opas vauvavuoteen. Tosi hauskasti ja humoristisesti kirjoitettuja kirjoja. Taitaa muuten löytyä vielä tyttökavereiden opas taaperovuoteen ja tyttökavereiden opas omaan elämään. Itse pidin näistä kirjoista kovasti:) Onnea odotukseen toivottaa satunnaisesti blogissa vierailija😊

 • Nina
  July 10, 2018

  Samoin imetyksestä kannattaa lukea, jos haluat imettää. Suomeksi Imetyksen tuen sivuilla on paljon hyvää asiaa, ja englanniks esim. La Leche League tai Kellymom.
  Itsekin luin tuon Kuinka kasvattaa bebe, ihan mielenkiintoinen oli. 🙂
  Kiva lueskella raskausjuttuja, odotan myös ja aika samoilla viikoilla varmaan ollaan.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *