Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PÄIVÄ VENICE BEACHILLÄ

by

Odotan aina kovasti lauantaita. Se on päivä kun saamme nauttia meidän daddy:n seurasta koko päivän. Arkena mieheni tekee pitkää päivää ja käy muutaman kerran viikossa treenaamassa jujitsua useamman tunnin ajan. On siis varsinaisista herkkua että toinen on kotona koko päivän kanssamme. Lauantaisin yritämme tehdä yhdessä jotain muuta kuin päätyä ruokakauppaan, on helppoa ottaa rennosti varsinkin vauvan kanssa ja yritämme päästä ulos talosta tekemään yhdessä jotain mielekästä.

Päätimme ajaa Venice Beachille joka sijaitsee meiltä noin 40 km päässä. Ilman ruuhkaa tämä merkitsee 40 minuuttia suunta, ruuhkan kanssa helposti melkein puolitoista tuntia. Nautin niin talvesta kun turisteja on vähemmän ja parkkipaikan löytää helpommin kuin kesäkuukausina. Kiertelimme Abbot Kinney-katua, pysähdyimme tankkaamaan vauvaa ja jatkoimme matkaa rantaan skeittiparkkia ihmettelemään. Alue missä itse asumme ei ole yhtään turistimainen ja oli hauska bongailla eri kansallisuuksia ihmisten joukosta. Välillä tuntui että kuulin enemmän saksaa ja italiaa ympäriltä kuin englantia.

Viime viikko oli meillä sateinen ja nyt saamme taas nauttia päivistä t-paidassa, mitä ihanaa luksusta pienen vauvan kanssa.

No tags 14

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *