Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PALM SPRINGS JA VÄRIKKÄÄT OVET

by

Palm Springsin eteläpuolella on alue, josta löytyvät nämä upeat mid century modern-talot ihanien värikkäiden ovien kanssa. Sierra way on hyvä katu aloittaa kierros ja jos et satu olemaan paikalla aivan keskikesällä ja kuumimpaan aikaan, niin monesta paikasta saa vuokrattua pyörät joilla pääsee helposti ajelemaan pitkin poikin. Palm Springs on tukahduttavan kuuma kesäkuukausina ja yleensä syyskuun loppu on hyvä aika kaupungille jatkuen huhti-toukokuulle.

Niin tyylikkäitä julkisivuja ja miten hyvältä valkoinen talo näyttää värikkäiden ovien kanssa, puhumattakaan kaktuksista ja taustalla kohoavista vuorista.

No tags 7
3 Responses
 • Lukija
  October 21, 2018

  Moikka! Suomessa on useissa blogeissa kirjoitettu viime aikoina tuoreen ilmastoraportin innoittamana ilmastonmuutoksesta ja ilmastoahdistuksesta. Asia on erittäin pinnalla Suomessa nyt, miten Yhdysvalloissa? Olisi kiva lukea ajatuksiasi aiheesta ja kokemuksia siitä, miten jenkit asiaan yleensä suhtautuvat.

  • Marika
   October 21, 2018

   Hyvä aihe, rehellisesti täällä ei asiasta puhuta oikeastaan ollenkaan (jos ei ota mukaan tiettyjä kanavia telkkarissa) ja Suomi ja varmasti koko Eurooppa on niin paljon edellä tässä asiassa mitä täällä ollaan. Varmasti monet välittävät asiasta mutta siihen ei kiinnitetä huomiota samalla tavalla kuin Suomessa. Auto on pakollinen paha täällä jota ilman ei pääse mihinkään pitkien välimatkojen takia. Vettä yritetään säästää kun kastellaan pihoja täällä ainaisessa auringossa ja nyt on tullut useaan paikkaan kyltti jossa lukee että vesi on kierrätetty ja puhdistettu kasvien kastelua varten. Me emme itse esimerkiksi maksa ollenkaan vedestä jota käytämme kotona vaan se on kaasumaksun yhteydessä ja ehkä noin 30 dollaria kuussa. Kaupoissa on sentään poistettu kamalat pienet muovipussit ja useat paikat tarjoavat vain paperikasseja ja ne ovat aina maksullisia. Jenkit kuluttavat ja ostavat paljon, itse ostamme ruuassa vain luomua tai non gmo:ta ja maksamme mielummin enemmän siitä, että tiedämme ettei esimerkiksi lihaa ole kasvatettu kamalilla jättifarmeilla joita täältä löytyy.
   Mutta onko asia pinnalla täällä ja ihmiset puhuisivat siitä, ei ainakaan missä me asumme. Losin alueella asuu melkein 20 miljoonaa ihmistä ja vaikka kuinka toivoisin että asia otettaisiin vakavammin, se ei tunnu kiinnostavan normaalien jenkkien arkea.

   • Lukija
    October 24, 2018

    Kiitos vastauksesta! Ihana kuulla, että huomioit asian ja kamalaa, että se muuten on siellä ihmisille niin yhdentekevää. Tsemppiä, että jaksaisit pitää asiaa siellä tutuille esillä! 🙂 Suomessa on tällä hetkellä suorastaan ilmastopaniikki, ja pidän sitä tosi hyvänä asiana, koska moni on tehnyt viimeistään nyt pienempiä tai suurempia muutoksia valinnoissaan kestävien arvojen eduksi. Kaikkea hyvää sinne 🙂

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *